• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
  • Ποιος ομολογεί την άγρια μάχη στην Ευρώπη μεταξύ δύο διαφορετικών ιδεολογιών: «Εμείς θέλουμε μία ισχυρή αλλά χριστιανική Ε.Ε.»

Ποιος ομολογεί την άγρια μάχη στην Ευρώπη μεταξύ δύο διαφορετικών ιδεολογιών: «Εμείς θέλουμε μία ισχυρή αλλά χριστιανική Ε.Ε.»

Οι «αιρετικοί» προς τις Βρυξέλλες Ούγγροι πολιτικοί αρχίζουν και βρίσκουν συμμάχους γηραιά ήπειρο.
Του Άρη Δημόπουλου

«Βρίσκεται σε εξέλιξη μία σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε όσους θέλουν να δουν μία πολυπολιτισμική (μετά-χριστιανική) Ευρώπη και σε όσους θέλουν να δουν μία ισχυρή χριστιανική ήπειρο».

Με την παραπάνω φράση ο Υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας, Peter Szijjarto, μιλώντας στο Russia Today επισφράγισε για ακόμη μία φορά την θέση της ουγγρικής κυβέρνησης.

Πολλάκις η Ουγγαρία εμφανίστηκε ως το «μαύρο πρόβατο» εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης λόγω των…«αιρετικών» της θέσεων στο μεταναστευτικό.

Μάλιστα πριν από μερικές μέρες οι Ευρωπαίοι κλήθηκαν να ψηφίσουν για την…παραδειγματική τιμωρία της Ουγγαρίας που «δεν σέβεται τις ζωές των μεταναστών».

Ο ΥΠΕΞ της Ουγγαρίας, ακολουθώντας τον ,μισητό στην Ε.Ε., ηγέτη της χώρας, Βίκτορ Όρμπαν, μίλησε για την σύγκρουση δύο πολύ διαφορετικών ιδεολογιών πάνω από την Ευρώπη.

Εν ολίγοις ο ίδιος έκανε μία απλή επισκόπηση των όσων συμβαίνουν στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, με την άνοδο των εθνικιστικών κινημάτων και την επακόλουθη σύγκρουσή τους με τις «προοδευτικές δυνάμεις».

«Δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε την εθνικότητά μας, τον πολιτισμό μας και την κληρονομιά μας και ούτω καθεξής. Σαν Ουγγαρία θέλουμε μία ισχυρή χριστιανική Ευρώπη. 

Είμαστε μία αμιγώς αντι-μεταναστευτική κυβέρνηση, είτε αυτό αρέσει στις Βρυξέλλες είτε όχι».

Μάλιστα ο επικεφαλής της ουγγρικής διπλωματίας συμπλήρωσε πως ήδη κράτη όπως είναι η Τσεχία και η Πολωνία σκέφτονται να στηρίξουν έμπρακτα την δεξιά κυβέρνηση της χώρας του.

Αναμφισβήτητα ο άνεμος αλλαγής» πάνω από την Ευρώπη έχει αρχίσει ήδη να προκαλεί…θύελλες σε κάθε κράτος-μέλος. 

Σύντομα όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες, με διαφορετικό τρόπο ή μέσο θα κληθούν να διαλέξουν, την ώρα που η Ευρώπη αλλάζει ταχύτατα προς το…χειρότερο:

 

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu