• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ποια μικρά κόμματα στην Ελλάδα ελέγχει ο Τζορτζ Σόρος – Έρχονται ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ (BINTEO)

Ποια μικρά κόμματα στην Ελλάδα ελέγχει ο Τζορτζ Σόρος – Έρχονται ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ (BINTEO)

Δεν είναι μόνο αριστερά - Διαβάστε και θα καταλάβετε...

ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Μία αριστερόστροφη ομάδα «σκοτεινού χρήματος», που λαμβάνει εκατομμύρια δολάρια από το δίκτυο υπεράσπισης του Τζορτζ Σόρος,  φέρεται να κρύβεται πίσω από μία διαφήμιση, η οποία προτρέπει ευάλωτους αριστερόστροφους ρεπουμπλικάνους να αμφισβητήσουν την ακεραιότητα του Τραμπ, στο πλαίσιο των κατηγοριών, οι οποίες έχουν σκηνοθετηθεί εναντίον του, με τελικό σκοπό την καθαίρεσή του από την Προεδρία των ΗΠΑ.

Τι σχέση έχουν αυτά με την Ελλάδα; Μην βιάζεστε, θα καταλάβετε.

Στο παρακάτω βίντεο που θα δείτε οι εν λόγω ρεπουμπλικάνοι, παρότι δεξιοί κατ’ όνομα, ψέγουν τον Τραμπ, αναφέροντας πως χρησιμοποιεί τις ΗΠΑ για το δικό του παιχνίδι και πως πρέπει να μπει «η πατρίδα πάνω από τα πολιτικά».

Ωστόσο, κάποια έγγραφα, όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ, αποδεικνύουν πως αυτό το πρότζεκτ είναι ένα από τα πολλά τυ «Sixteen Thirty Fund», μία «σκοτεινής χρηματοδοτικής» ΜΚΟ, η οποία έχει λάβει από το «Open Society Policy Center» του Σόρος 4.5 εκατομμύρια δολάρια. Το Sixteen Thirty Fund χρηματοδοτεί αριστερές και, κατά τα φαινόμενα, δεξιές ή «δεξιοφανείς» οργανώσεις σε όλη την Αμερική.

Και όχι μόνο…

Σε Ελλάδα και Ευρώπη ο γνωστός «επενδυτής» της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Τζορτζ Σόρος, αποφάσισε, πέραν των διασυνδέσεων που έχει σε κυβερνητικά επιτελεία, να «επενδύσει σε μικρά κόμματα, ώστε να θέσει ακόμα περισσότερες παρατάξεις υπό τον έλεγχό της.

Η «πλάκα» είναι πως δεν ελέγχει μόνο αριστερά κόμματα, τα οποία εκφράζουν περισσότερο την διεθνιστική ιδεολογία του.

Έχει απλώσει πλοκάμια σε διάφορα μικρά νέα κόμματα, τα οποία αυτοπροσδιορίζονται ως «πατριωτικά», «χριστιανικά» και φιλορωσικά. Στόχος: Ο κατακερματισμός της Δεξιάς, ώστε η Αριστερά να έχει μια δεύτερη ευκαιρία στην Ελλάδα.

Πληροφορίες από το Κρεμλίνο αναφέρουν πως η Μόσχα έχει εδώ και καιρό πληροφορηθεί για τις κινήσεις Σόρος και έχει στείλει μήνυμα στις πρεσβείες της ανά την Ευρώπη πως δεν έχει σχέση με κόμματα που παρουσιάζονται «δεξιά και φιλορωσικά».

Τι συμβαίνει στην Ελλάδα; Ποιοι εμπλέκονται με τον Τζορτζ Σόρος;

Σύντομα θα μάθετε… Καθώς οι αποκαλύψεις «τρέχουν» και εμείς σας τις παρουσιάζουμε!

Μείνετε συντονισμένοι!

ΦΩΤΟ video screenshot