Πανικός στα ΒΑΛΚΑΝΙΑ: Έτοιμοι για πόλεμο, οι Σέρβοι

Πανικός στα Βαλκάνια. Η γειτονιά μας έχει πάρει φωτιά και ακόμα είμαστε στην αρχή. Ο Σέρβος υπουργός Άμυνας, δήλωσε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι η χώρα του είναι έτοιμη για πόλεμο στο Κόσοβο.

Τι δήλωσε: «Όλοι όσοι αγαπούν την ειρήνη και οι Σέρβοι στο Κοσσυφοπέδιο δεν πρέπει να ανησυχούν. Ο Στρατός μας θα εκπληρώσει κάθε εντολή του ανώτατου διοικητή»

Τα πράγματα είναι άσχημα στην γειτονιά μας, αλλά ακόμα δεν το καταλάβαμε. Η κατάσταση είναι έκρυθμη και η ειρήνη…κινδυνεύει.

Οι Σέρβοι είναι ανάστατοι, γιατί βλέπουν ότι οι Αμερικανοί έχουν «πατήσει» πόδι στην χώρα τους και παράλληλα «βλέπουν» ότι χάνεται σιγά-σιγά η ρωσική επιρροή. Τουλάχιστον αυτό βλέπει ένας άνθρωπος, που δεν γνωρίζει ότι το μόνο που συμβαίνει στην πραγματικότητα, είναι το εξής:

Ρώσοι και Αμερικάνοι, αυτή την στιγμή έχουν προέδρους που έχουν την ίδια ιδεολογία. Ο μόνος τρόπος να «στραβώσει το πράμα» να το πούμε λαϊκά, είναι να πάρουν την απόφαση να έρθουν σε «τεχνητή σύγκρουση» αν το βαθύ Κράτος των ΗΠΑ, συνεχίσει να εμποδίζει τα σχέδια του Τραμπ.

Για αυτό τον λόγο, ακούμε διάφορα για την επιρροή που ασκούν οι δύο χώρες, σε ολόκληρο τον κόσμο (βέβαια πρέπει να βάλουμε στο «παιχνίδι» και την Κίνα, η οποία ακολουθεί τον δρόμο της Παγκοσμιοποίησης)

Επίσης, είναι ότι καλύτερο για αυτούς που έχουν την εξουσία, να κρατάνε τους λαούς φοβισμένους.

Ένα ρητό, λέει κάτι πολύ σημαντικό:

«Διαίρει και βασίλευε»

Θα δούμε την εξέλιξη των πραγμάτων. Αναμένουμε!

Photo:pexels

  • 151
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...