• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΟΝΕΙΔΟΣ! Έδιναν παιδιά σε παιδεραστές για 30 ολόκληρα χρόνια

ΟΝΕΙΔΟΣ! Έδιναν παιδιά σε παιδεραστές για 30 ολόκληρα χρόνια

peirama kentler
Γνώριζαν οι Αρχές και μάλιστα έδιναν επίδομα σε αυτούς που τα άγγιζαν…

Δυτικό Βερολίνο, δεκαετία του 70!

Το «Kentler Project» αφορούσε στην τοποθέτηση παιδιών με άνδρες που είχαν καταδικαστεί για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, θεωρώντας ότι παιδεραστές θα ήταν ιδανικοί θετοί γονείς!!!!!!!!

Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, η μελέτη διαπίστωσε ότι η πρακτική αυτή συνεχίστηκε για δεκαετίες. Κράτησε 30 ολόκληρα χρόνια.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Από την δεκαετία του 1970 ο καθηγητής ψυχολογίας Χέλμουτ Κέντλερ (Helmut Kentler) πραγματοποίησε ως εξής το «πείραμά» του! Άστεγα παιδιά στο Δυτικό Βερολίνο τοποθετήθηκαν συνειδητά με παιδεραστές στο ίδιο σπίτι!

Γιατί αυτό;

 Ο Κέντλερ υποστήριζε ότι οι εν λόγω άντρες θα γίνονταν ιδιαίτερα στοργικοί θετοί γονείς.

Βάσει πάντα, όσων μεταδίδει, η Deutsche Welle,  το Πανεπιστήμιο του Χιλντεσχάιμ αποκάλυψε πως οι αρχές στο Βερολίνο δέχτηκαν αυτήν την «πρακτική» για σχεδόν 30 χρόνια.

Και τώρα κρατηθείτε! Οι ανάδοχοι παιδεραστές λάμβαναν τακτικό επίδομα φροντίδας!!!!!!

Ο Κέντλερ, ο οποίος γεννήθηκε το 1928 και απεβίωσε το 2008, ήταν επικεφαλής στο Κέντρο Εκπαιδευτικών Ερευνών του Βερολίνου. Είχε την πεποίθηση πως η σεξουαλική επαφή μεταξύ ενηλίκων και παιδιών ήταν ακίνδυνη!!!!!!!

Η DW εκτιμά πως οι υπηρεσίες παιδικής πρόνοιας του Βερολίνου και η κυβερνητική Γερουσία έκαναν τα στραβά μάτια ή ακόμα και πως ενέκριναν τις «συγκατοικήσεις».

Δύο από τα θύματα πήραν, πριν από κάποια χρόνια, την απόφαση να μιλήσουν δημόσια και να πουν την ιστορία τους.

Με την βοήθειά τους, οι ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Χίλντεσχαιμ ανακάλυψαν ένα «δίκτυο» αποτελούμενο από διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα, το κρατικό Γραφείο Πρόνοιας για τους Νέους και την Γερουσία του Βερολίνου, όπου η παιδεραστία «έγινε αποδεκτή, υποστηρίχθηκε, υπερασπίστηκε».

Ο Κέντλερ ήταν σε τακτική επαφή με τα παιδιά και τους θετούς παιδεραστές πατέρες τους.

Δεν διώχθηκε ποτέ! Αυτό διότι, όταν τα θύματά του μίλησαν δημόσια, το έγκλημα είχε παραγραφεί βάσει του νομοθετικού πλαισίου.

Αυτού που προβληματίζει ακόμα περισσότερο είναι πως αρκετοί από τους ανάδοχους πατέρες ήταν ακαδημαϊκοί υψηλού προφίλ. Το δίκτυο περιελάμβανε υψηλόβαθμα μέλη του Ινστιτούτου Max Planck, του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Βερολίνου και του περιβόητου σχολείου Odenwald στην Έσση της Δυτικής, τότε, Γερμανίας.

Μάλιστα, για το σχολείο Odenwald, γράφεται πως έκλεισε μετά την αποκάλυψη ότι 130 μαθητές και μαθήτριες έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Deutsche Welle, την Δευτέρα οι αρχές του Βερολίνου δεσμεύθηκαν να ρίξουν φως στην υπόθεση, η οποία αποτελεί, αν μη τι άλλο, σοκάρει τον πλανήτη.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •