• Αρχική
  • Άρθρα
  • Όλα τα είχαμε, οι διαδηλώσεις υπέρ του…Μαδούρο μας έλειπαν! Συμβαίνει ΚΑΙ ΑΥΤΟ στην Ελλάδα της αριστεράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα τα είχαμε, οι διαδηλώσεις υπέρ του…Μαδούρο μας έλειπαν! Συμβαίνει ΚΑΙ ΑΥΤΟ στην Ελλάδα της αριστεράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε βαλθεί να...τρελάνουμε ολόκληρη την διεθνή κοινότητα με τα όσα λέμε και κάνουμε για το θέμα της Βενεζουέλας.
του Άρη Δημόπουλου 

Και άλλα επεισόδια φαίνεται πως έχει η πολυσυζητημένη στήριξη του ελληνικού κράτους στην αριστερή κυβέρνηση Μαδούρο της Βενεζουέλας.

Δεν πέρασαν πολλά 24ωρα από τότε που πολλάκις στελέχη της κυβέρνησης ακόμη και το ίδιο το Μαξίμου με ανακοινώσεις τους πρόβαλλαν την….αμέριστη στήριξή τους στην «νόμιμη» , όπως την αποκαλούν, κυβέρνηση Μαδούρο.

Τι κι αν ο πρόεδρος της Βενεζουέλας φέρεται να είναι ο ηθικός αυτουργός εκατοντάδων θανάτων στους δρόμους της λατινοαμερικάνικης χώρας;

Τι κι αν βρίσκεται πλέον παράνομα στην εξουσία της χώρας, έχοντας διεξάγει (μετά καθυστερήσεως) εκλογές με την αξιωματικής αντιπολίτευση να…αγνοείται;

Δεν έφταναν λοιπόν οι πρωτοφανείς δηλώσεις στήριξης από την ελληνική πολιτεία, ήρθαν και οι…εν Ελλάδι διαδηλώσεις υπέρ του Μαδούρο!

Ναι, καλά διαβάσατε!

«Κάτω το πραξικόπημα ΗΠΑ- ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΩΝ στους εργάτες της Βενεζουέλας», «Αλληλεγγύη στον λαό της Βενεζουέλας, ΌΧΙ στην επέμβαση των ΗΠΑ», αναγράφουν μεταξύ άλλων τα πανό των αριστερών συλλογικοτήτων που κατέβηκαν πριν από λίγο στους δρόμους της Θεσσαλονίκης!

Όπως αντιλαμβάνεστε κύριος σκοπός της διαδήλωσης-πορείας είναι η δήλωση…αλληλεγγύης προς την…δοκιμαζόμενη κυβέρνηση Μαδούρο στην Βενεζουέλα!

Μάλιστα τα μέλη αριστερών συλλογικοτήτων έχουν συγκεντρωθεί την τελευταία ώρα έξω από το Αμερικανικό προξενείο στη συμπρωτεύουσα, επισφραγίζοντας άλλη μία παγκόσμια πρωτοτυπία για τη χώρα μας.

Εκεί όπου μέχρι και η μετριοπαθής Ευρωπαϊκή Ένωση συντονισμένα καλεί τον Μαδούρο να πάει σε πρόωρες εκλογές, στην Ελλάδα της αριστεράς βλέπουμε αυτές τις σκηνές:

Η Ελλάδα της αριστεράς, στηρίζοντας την ιδιότυπη μορφή δικτατορίας του αριστερού Μαδούρο, αποτελεί και πάλι το «μαύρο πρόβατο» στο σύνολο της υφηλίου.

Ελπίζουμε πάντως οι…φίλοι του Μαδούρο στην Ελλάδα να μην ονειρεύονται τις ίδιες πρακτικές και για την χώρα μας:

(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)