• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άρθρα
  • Οι «καλοί» και οι «κακοί»: Αυτά που δεν θα σας πουν ποτέ τα ΜΜΕ και που πρέπει να ξέρετε (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι «καλοί» και οι «κακοί»: Αυτά που δεν θα σας πουν ποτέ τα ΜΜΕ και που πρέπει να ξέρετε (ΒΙΝΤΕΟ)

Εν όψει των ευρωεκλογών, περισσότερο από ποτέ τα φερέφωνα των παγκοσμιοποιητών έχουν επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου προπαγάνδα.

Σε όλες τις χώρες της ΕΕ αλλά και έξω από αυτή, έχει διαδοθεί με κάθε δυνατό τρόπο πως η Αριστερά που εκφράζει η Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι κάτι το καλό, ενώ η λεγόμενη Εθνική Δεξιά κάτι το κακό.

του Νεκτάριου Αρχοντίου

Ακούμε στα ΜΜΕ πως η άνοδος των λεγόμενων ακροδεξιών κομμάτων σε όλη την Ευρώπη θα μας γυρίσει πίσω σε…«σκοτεινούς καιρούς», ενώ ταυτόχρονα κάθε αριστερή ιδέα προωθείται ως κάτι το ιδανικό!

Στην πραγματικότητα ούτε οι μεν (Νέα Τάξη Πραγμάτων), ούτε οι δε (Εθνική Δεξιά) είναι οι καλοί.

Για παράδειγμα, οι αριστεροί, τονίζουν τις σφαγές των Ναζί, τη στιγμή που οι αριστεροί ηγέτες έχουν σκοτώσει πολύ περισσότερους. Καταλαβαίνετε πως αν κάποιος έχει διαβάσει λίγη ιστορία, την όλη διαμάχη αριστερών και δεξιών τη θεωρεί απλά μια…υποκριτική κοκορομαχία αφού και οι μεν και οι δε έχουν σκοτώσει εξίσου πολλά εκατομμύρια κόσμου.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:


Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι πως έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο κακά και όχι ανάμεσα σε ένα καλό και ένα κακό. Αφού λοιπόν έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο κακά ισχύει το μαθηματικά λογικό σκεπτικό «το μη χείρον, βέλτιστον».

Εν συντομία να πούμε πως η λεγόμενη Νέα Τάξη των Πραγμάτων που εκφράζεται από την Αριστερά, θέλει την κατάργηση των συνόρων, ενώ στοχεύει στο να κάνει τους πάντες φτωχοποιημένους, πολτοποιημένους, άθεους, μέλη της LGBTQ κοινωνίας και εξαρτώμενους-ζήτουλες ενός κρατικού επιδόματος, χωρίς καμία ευκαιρία βελτίωσης της ποιότητας ζωής τους σε ένα κόσμο στον οποίο όλοι είναι δούλοι μέσω της τεχνολογίας του καταναγκασμού και του ελέγχου.

Η Παλαιά Τάξη των Πραγμάτων, η λεγόμενη Εθνική Δεξιά, θέλει ισχυρά έθνη-κράτη, ενώ ορίζει ως θεμέλιο της κοινωνίας την οικογένεια και τη θρησκειά (οποιαδήποτε θρησκεία), πράγματα που η Νέα Τάξη των πραγμάτων θέλει να καταστρέψει και σε μεγάλο βαθμό το έχει ήδη καταφέρει, κάνοντας τους πάντες να θεωρούν την λεγόμενη δεξιά ιδεολογία απαρχαιωμένη και μη θεμιτή, ενώ την αριστερή μοντέρνα και ιδανική.

Οι αριστεροί, έτσι, έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς έχουν κερδίσει μεγάλο μέρος των συνειδήσεων των ανθρώπων παγκόσμια.
Ωστόσο υπάρχει ένα πρόβλημα γι αυτούς και είναι ακριβώς αυτό, που κάνει την λεγόμενη ακροδεξιά να παρουσιάζει μεγάλη άνοδο στην Ευρώπη.

Το πρόβλημα είναι πως όταν κάποιοι βιώνουν τον κομμουνισμό, τη φτωχοποίηση, την πολυπολιτισμικότητα και όλα όσα φέρνει, τότε καταλαβαίνουν πως δεν υπάρχει τίποτε ιδανικό σε αυτό.

Έτσι αντιδρούν και προσχωρούν στην ιδεολογία της Εθνικής Δεξιάς για να πάρουν πίσω τις γειτονιές τους, τις πόλεις τους, τις χώρες τους από τον κομμουνισμό και να ζουν καλύτερα.

Δυστυχώς δεν αντιδρούν όλοι, αλλά λίγοι, όσοι δεν είναι βολεμένοι, κυρίως οι πιο δημιουργικοί και ικανοί που δεν δέχονται να γίνουν ένα με τους τεμπέληδες, δηλαδή άνεργοι φτωχοί που θα ζητιανεύουν ένα κρατικό επίδομα της ξεφτίλας.


Το σημαντικό είναι να επιλέγουμε κάθε φορά αυτό που μας συμφέρει. Αυτή τη στιγμή κυριαρχεί ο κομμουνισμός σε όλη την Ευρώπη (και όχι μόνο). Επομένως, η άνοδος της Εθνικής Δεξιάς είναι κάτι το θετικό, αφού αν ισχυροποιηθεί, θα αποτελέσει εμπόδιο στα σχέδια της Νέας Τάξης των Πραγμάτων.

Άρα, η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί έστω και λίγο παγκόσμια, πράγμα που όπως καταλαβαίνετε είναι το ζητούμενο αφού κάτι εξιδανικευμένο δεν υπάρχει όπως πολλές φορές σας έχουμε γράψει. Όπως έχει τονίσει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, αυτό που μας συμφέρει είναι να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ των δυο αυτών ιδεολογιών και καμία να μην κυριαρχήσει πλήρως, αφού καμία δεν αποτελεί το καλό.

Τα ΜΜΕ προπαγανδίζουν παγκόσμια την άνοδο της Εθνικής Δεξιάς ως κάτι το εφιαλτικό και χαρακτηριστικά λένε:

«Ο εθνικισμός λειτουργεί έτσι όπως λειτουργεί πάντα: με έναν αδυσώπητα κακό και επιπλέον ξένο αντίπαλο, με επίκληση στο συναίσθημα του πατριωτισμού σε μια δήθεν ομοιογενή κοινωνία και με το φόβο μιας ανύπαρκτης απειλής.
Η εθνικιστική ασθένεια εξελίσσεται σε όλη την ήπειρο σε επιδημία. »

Γερμανική εφημερίδα Tageszeitung «Κατά της ανόδου του Ενθκισμού στην Ευρώπη»

Επί της ευκαιρίας ας ξαναθυμηθούμε τι σημαίνει εθνικιστής.

Εθνικιστής, είναι κάποιος που βάζει πρώτα το έθνος του και δρα με βάσει τα συμφέροντα αυτού με σκοπό να έχει ευημερία, έχοντας κερδοφόρες ή ισότιμες συνεργασίες με άλλα κράτη. Κύριο μέλημα και χαρακτηριστικό του, είναι επίσης η προστασία των συνόρων της χώρας του, χωρίς να έχει επεκτατικές τάσεις. Η έννοια εθνικιστής, είναι δηλαδή συνώνυμο της έννοιας πατριώτης.

Ένας εθνικιστής δεν θέλει να αφανίσει όλους τους άλλους λαούς, όπως έχει προωθηθεί από την προπαγάνδα της αριστερόστροφης Νέας Τάξης.

Αυτή είναι η έννοια του σοβινιστή, την οποία έχουν εξαφανίσει και αντικαταστήσει απόλυτα ύπουλα και μεθοδευμένα με αυτή του εθνικιστή, ώστε όλοι να νομίζουν πως ο εθνικισμός είναι κάτι το κακό και το ρατσιστικό.

Αντιθέτως, ο εθνικιστής χωρίς να θέλει το κακό των άλλων εθνών, κοιτάει πρώτα το δικό του έθνος και τα συμφέροντά του. Αυτό ορίζει η ιδεολογία της Εθνικής Δεξιάς.

Σημαντική υπενθύμιση: Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κόμμα που να ελέγχεται από την Εθνική Δεξιά. Το πιο κοντινό στη Δεξιά είναι η ΝΔ αφού η ΧΑ είναι ένα εθνικό-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ (Κομμουνιστικό δηλαδή) κόμμα.

Σημαντικότερη υπενθύμιση: Μπορεί στα βίντεο να βλέπετε πράγματα που σας αρέσουν και τα θεωρείται ιδανικά (την ιδεολογία της Εθνικής Δεξιάς, Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια) ωστόσο να θυμάστε πως ούτε αυτή η ιδεολογία εκφράζει το καλό.

Το μόνο καλό για εμάς τους ανθρώπους είναι να ακούσουμε τι μας είπε ο Χριστός και να γυρίσουμε στο Φως αφού στον κόσμο αυτόν τον ψεύτικο, προκοπή δεν έχει.

(φώτο: Pexels)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...