Ο τρόπος με τον οποίο «χτυπάνε» τον Τραμπ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Michael Avenatti,

ο οποίος είναι ο δικηγόρος της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, εθεάθη (σε πάρτυ) μαζί με παρουσιαστή του CNN.

Ας θυμηθούμε τι υποστηρίζει η Ντάνιελς:

Ο παρουσιαστής του CNN, Don Lemon και ο δικηγόρος της Ντάνιελ, ανέβασαν φωτογραφία στο Twitter, στην οποία φαίνεται ότι…περνάνε καλά.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία διεγράφη αλλά ευτυχώς κάποιοι πρόλαβαν να την δουν.

Δείτε την φωτογραφία:

Αξίζει να αναφερθεί ότι:

Το CNN, εδώ και 2 χρόνια πραγματοποιεί επιθέσεις κατά του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ένας πασίγνωστος παρουσιαστής (του CNN) κάνει…παρέα με τον δικηγόρο της πορνοστάρ που «κατατρέχει» τον Τραμπ.
Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι βρίσκονται όλοι μαζί και τα έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους. Ο Τραμπ έχει μπει στο στόχαστρο της «μιντιακής» ελίτ των ΗΠΑ. Προσπαθούν να αμαυρώσουν το έργο του και να τον πλήξουν σε προσωπικό επίπεδο.

Η πολιτική πολλές φορές είναι πολύ «βρώμικη» και αυτό είναι φανερό. Είναι σίγουρο, ότι και το επιτελείο του Αμερικανού Προέδρου έχει μερικά πολύ καλά επικοινωνιακά όπλα στην «φαρέτρα» του.

Είναι τουλάχιστον αστείες οι κατηγορίες που εφευρίσκουν, ώστε να πλήξουν τον Τραμπ. Ο μέσος Αμερικανός πολίτης σίγουρα δεν έχει πρόβλημα, αν ο Τραμπ είχε σχέση με την Στόρμι Ντάνιελς.
Όπως διαβάσατε και παραπάνω, με τρόπο «πλάγιο», προσπαθούν να δείξουν στον κόσμο, ότι ο Τραμπ δεν είναι υπέρ της Οικογένειας και ότι είναι «μπερμπάντης».
Δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρουν να πλήξουν τον Τραμπ με αυτό τον τρόπο. Σίγουρα μερικοί Δημοκρατικοί (αντιπολίτευση ΗΠΑ), θα δώσουν βάση σε όλη αυτή την προπαγάνδα αλλά οι περισσότεροι, όχι.

Βλέπουμε λοιπόν, ότι το λεγόμενο βαθύ Κράτος των ΗΠΑ, προσπαθεί να «μαυρίσει» την εικόνα του Οικογενειάρχη Αμερικανού Προέδρου. Ο περισσότερος κόσμος βέβαια γελάει και δεν δίνει σημασία σε αυτού του είδους την προπαγάνδα.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu