Ο Τραμπ τους ξεμπρόστιασε – Οι Δημοκρατικοί έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο

Το κόμμα των Δημοκρατικών (Αντιπολίτευση ΗΠΑ), έχει βάλει ένα νέο στόχο.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο The National interest, η εκλογή του Τραμπ αναγκάζει τους Δημοκρατικούς να δείξουν στην ουσία, το πόσο Σοσιαλιστές είναι. Με λίγα λόγια, η Εθνική αν θέλετε πολιτική που ακολουθεί ο σημερινός Αμερικανός πρόεδρος, αναγκάζει τους πολιτικούς του αντιπάλους, να δείξουν χωρίς περιστροφές, το Αριστερό τους πρόσωπο.

Για αυτούς που παρακολουθούν την Αμερικανική πολιτική σκηνή, το γεγονός αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, μιας και η πολιτική του προκατόχου του Τραμπ, ήταν Αριστερή.

Επί Ομπάμα, είναι γνωστό ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, είχαν εξαφανιστεί εξαγωγικά, ενώ εκατομμύρια πολίτες παρακαλούσαν το Κράτος έστω για ένα πιάτο φαί. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, ότι επί Ομπάμα οι μεγαλύτερες βιομηχανίες εγκατέλειψαν την χώρα, επειδή ο Αριστερός Ομπάμα τις υπερφορολόγησε γιατί….μόλυναν το περιβάλλον.

Για αυτό τον λόγο λοιπόν, ο Τραμπ αναγκάστηκε να μειώσει την φορολογία για τις επιχειρήσεις, με την ταυτόχρονη επίθεση που πραγματοποίησε ιδιαίτερα στην Κίνα (επιβολή δασμών, με σκοπό την τόνωση της εγχώριας βιομηχανίας).

Συνεχίζουμε με την Αριστερή πολιτική των Δημοκρατικών

Οι Δημοκρατικοί, θέλουν να δείξουν στους πολίτες, ότι παλεύουν για τα δικαιώματά τους. Το πρόβλημα τους όμως, είναι ότι οι Αμερικάνοι πλέον έχουν ξυπνήσει (οι περισσότεροι), οπότε δεν δίνουν καμία μα καμία σημασία στις εξαγγελίες τους.

Μάλιστα, οι Αριστεροί Δημοκρατικοί και μη των ΗΠΑ, έχουν γίνει τόσο γραφικοί, που κάνουν κινήσεις ανόητες, ώστε να κάμψουν το ηθικό των Ρεπουμπλικάνων (Κόμμα που στηρίζει τον Τραμπ).

Οι Δημοκρατικοί λοιπόν, αποφάσισαν να κάνουν μποϊκοτάζ στο κατάστημα In-N-Out Burger, (το οποίο που πουλάει μπέργκερ), επειδή οι ιδιοκτήτες του, έκαναν το….σφάλμα να δωρίσουν κάποια χρήματα στους Ρεπουμπλικάνους της περιοχής.

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu