Ο Τραμπ επιτέθηκε στα ΜΜΕ – Τι είπε για την υπόθεση του Κάβανο

Του Γιώργου Φαρμάκη

Ο Τραμπ, θεωρεί ότι τα ΜΜΕ χρησιμοποιούν την δύναμή τους ώστε να του ρίξουν…λάσπη με σκοπό να δείξουν στον αμερικανικό λαό, ότι δεν είναι ο πρόεδρος που μπορούν να εμπιστεύονται.

Τι δήλωσε ο πρόεδρος

Θα θυμάστε την εποχή που έγιναν οι προεδρικές εκλογές το 2016, σχεδόν πριν δύο χρόνια. Τα ΜΜΕ δυσαρεστήθηκαν και τσίριζαν υστερικά. Ξέρετε κάτι; Ακόμα και σήμερα κάνουν το ίδιο πράγμα. Φωνάζουν και κλαίνε. Ας συνεχίσουν να κλαίνε λοιπόν, γιατί ακόμα δεν κατάλαβαν τι έγινε.

Βλέπουμε ότι ο Τραμπ, συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις από τα ΜΜΕ. Αυτές τις επιθέσεις δεν τις αφήνει αναπάντητες, όπως είναι λογικό.

Το τελευταίο διάστημα, ο Τραμπ δέχεται τρομερές επιθέσεις. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, αρκετοί πρώην και νυν συνεργάτες του Τραμπ, έχουν μπει στο στόχαστρο.

Ένας από αυτούς που μπήκαν στο στόχαστρο, είναι ο υποψήφιός του για το Ανώτατο Δικαστήριο, ο δικαστής Μπρετ Κάβανο.

Πιο αναλυτικά:

Ο Τραμπ διατύπωσε αμφιβολίες σήμερα για τη σοβαρότητα της σεξουαλικής επίθεσης που καταλογίζεται στον υποψήφιό του για το Ανώτατο Δικαστήριο, τον δικαστή Μπρετ Κάβανο και αξίωσε η καταγγέλλουσα Κριστίν Μπλάζι Φορντ να παρουσιάσει αντίγραφο της μήνυσης που πιθανόν είχε καταθέσει την εποχή που εκτυλίχθηκε το περιστατικό, τη δεκαετία του 1980.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι εάν οι επιθέσεις ήταν τόσο σοβαρές όσο ισχυρίζεται η Φορντ, θα είχε καταθέσει μήνυση η ίδια ή οι αγαπημένοι της γονείς» έγραψε στο Twitter ο μεγιστάνας, ζητώντας η πανεπιστημιακό να διευκρινίσει την «ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο» των φερόμενων γεγονότων.

«Ο δικαστής Μπρετ Κάβανο είναι ένας καλός άνθρωπος, με άψογη φήμη, που δέχεται επίθεση από ακραίους αριστερούς πολιτικούς, οι οποίοι δεν θέλουν να μάθουν τις απαντήσεις, θέλουν απλά να καταστρέψουν και να προκαλέσουν καθυστερήσεις» επισήμανε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σημείωση

Το αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος, πραγματοποίησε σεξουαλική επίθεση, θα φανεί στην πορεία σίγουρα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι μετά από τόσα χρόνια, μια κυρία θυμήθηκε την επίθεση που είχε δεχτεί.

Υπενθύμιση

Στις 6 Νοεμβρίου, θα κριθεί το μέλλον του Κογκρέσου, εάν θα παραμείνει δηλαδή, υπό τον έλεγχο των Ρεπουμπλικανών ή  αν θα περάσει στα χέρια των Δημοκρατικών (Αντιπολίτευση ΗΠΑ).

 

  • 18
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...