Ο Τραμπ είναι οργισμένος – Ασταμάτητες οι επιθέσεις που δέχεται

Ο Ντόναλντ Τραμπ αντέδρασε με οργή , όταν είδε την δημοσίευση της εφημερίδας The New York Times,

η οποία φιλοξενεί απόψεις, ενός κειμένου χωρίς υπογραφή που φέρεται να έγραψε ανώτερο στέλεχος της κυβέρνησής του, το οποίο διαβεβαιώνει πως αγωνίζεται, μαζί με άλλους, εκ των ένδον, εναντίον των «χειρότερων παρορμήσεων» του αμερικανού προέδρου.

Σχόλιο: Αν ισχύει αυτό, θα μιλάμε για τον ορισμό του Δούρειου ίππου.

Ο Τραμπ, απαίτησε λίγη ώρα αργότερα, η εφημερίδα να αποκαλύψει «αμέσως» το όνομα αυτού του «δειλού» (που έγραψε το κείμενο) και να τον καταδώσει στις υπηρεσίες πληροφοριών, εν ονόματι της εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ.

Ο συγγραφέας του ανυπόγραφου κειμένου, το οποίο τιτλοφορείται «Είμαι μέλος της αντίστασης μέσα στην κυβέρνηση Τραμπ», υπογραμμίζει ότι δεν ανέλαβε δράση για να υποστηρίξει καθ’ οιονδήποτε τρόπο τους Δημοκρατικούς, αλλά για να προστατεύσει τη χώρα από τη συμπεριφορά του 45ου προέδρου της.

Σχόλιο: Το ότι είπε ότι δεν δουλεύει για τους Δημοκρατικούς, είναι ύποπτο. Εννοείτε ότι δουλεύει για τους Δημοκρατικούς. Λίγες μέρες πριν τις ενδιάμεσες εκλογές, θυμήθηκε να εκδώσει το κείμενό του;

Τα πράγματα, πλέον είναι ξεκάθαρα. Το παιχνίδι είναι….βρώμικο και το μόνο που μένει να δούμε, είναι η απάντηση του Τραμπ, στην πράξη.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu