Ο Τραμπ δικαιώνει τον Λιακόπουλο, δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

του Νεκτάριου Αρχοντίου

Όταν στην Αμερική εκλέχτηκε ο Τραμπ, πολλοί άρχισαν να παρατηρούν, πως δεν έμοιαζε με τους υπόλοιπους προέδρους των ΗΠΑ, όσον αφορά την πολιτική που εκείνοι ακολουθούσαν. Όπως μάλιστα είχε γίνει ξεκάθαρο πριν καν ανέβει στην εξουσία, ήταν ενάντια σε ολόκληρα νομοσχέδια που είχαν…ψηφίσει οι προκάτοχοί του. Είχε εν γένει μια εντελώς διαφορετική ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.

Όσοι παγκόσμια είχαν έστω ακουστά για τη Νέα Τάξη των Πραγμάτων, δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει, αφού υποτίθεται πως υπήρχε ένας ιδεογικοπολιτικός πόλος εξουσίας, ένα αφεντικό, που έκανε κουμάντο σε όλο τον πλανήτη, ανεβάζοντας και κατεβάζοντας κυβερνήσεις, ελέγχοντας πολιτικούς, μεγαλοτραπεζίτες κτλ.

Όσοι όμως διαβάζουν και ακούνε τι λέει ο Λιακόπουλος όλα αυτά τα χρόνια, ξέρουν πως στον πλανήτη υπάρχουν δυο αντιμαχόμενοι πόλοι εξουσίας και όχι ένας. O ένας πόλος εξουσίας, είναι η λεγόμενη Νέα Τάξη των Πραγμάτων που εκφράζεται από την ιδεολογία της αριστεράς. Αυτή, εν συντομία, θέλει την κατάργηση των συνόρων, ενώ ταυτόχρονα στοχεύει στο να φτωχοποιήσει τους πάντες, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία θα ανήκουν στην LGBTQ κοινωνία και θα είναι απόλυτα εξαρτώμενοι, χωρίς καμία ευκαιρία βελτίωσης της ποιότητας ζωής τους σε ένα κόσμο στον οποίο όλοι θα είναι δούλοι μέσω της τεχνολογίας του καταναγκασμού και του ελέγχου.

Ο άλλος πόλος εξουσίας, είναι η Παλαιά Τάξη των Πραγμάτων, η λεγόμενη Εθνική Δεξιά η οποία σε αντίθεση με τη Νέα Τάξη, θέλει ισχυρά έθνη-κράτη, ενώ ορίζει ως θεμέλιο της κοινωνίας την οικογένεια και τη θρησκεία (οποιαδήποτε θρησκεία), πράγματα που η Νέα Τάξη των πραγμάτων θέλει να καταστρέψει και σε μεγάλο βαθμό στις μέρες μας, το έχει ήδη καταφέρει, κάνοντας τους πάντες να θεωρούν την ιδεολογία της Εθνικής Δεξιάς απαρχαιωμένη και μη θεμιτή, ενώ την αριστερή μοντέρνα και ιδανική.

Ο Τραμπ, όπως και ο Πούτιν στηριζόταν και στηρίζεται από την Εθνική Δεξιά γιαυτό και αντιμάχεται την ιδεολογία και τις πολιτικές της Νέας Τάξης.

Το τρίπτυχο της Νέας Τάξης των Πραγμάτων, είναι το: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΙΣΟΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ.

Το τρίπτυχο της Παλαιάς Τάξης των Πραγμάτων, είναι το ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Όταν αυτό το είχε πει ο Λιακόπουλος πολλοί είχαν εκπλαγεί, ήρθε η ώρα να δικαιωθεί και σε αυτό όμως και μάλιστα κατά λέξη.

Δείτε τι είπε ο Τραμπ σε ομιλία του:

Χαιρέτησε τους «σκληρά εργαζόμενους πατριώτες, που πιστεύουν στην πίστη, στην Οικογένεια, στον Θεό και στην Πατρίδα».

Πατρίς- Θρησκεία- Οικογένεια, το τρίπτυχο της Εθνικής Δεξιάς ή Παλαιάς Τάξης των Πραγμάτων.

ΥΓ: Κανείς από τους δυο πόλους εξουσίας, δεν μας συμφέρει να κυριαρχήσει πλήρως. Κανείς εκ των δυο δεν είναι ο ιδανικός, αφού όποτε κυριάρχησε κάποιος από αυτούς ολοκληρωτικά, οι άνθρωποι υπέφεραν τα μέγιστα.

Αν κάποιοι νομίζουν πως η Εθνική Δεξιά είναι κάτι το ιδανικό, θα πρέπει να θυμηθούν τι γινότανε στα χρόνια της κυριαρχίας του «Μαύρου Βυζαντίου», που έφερε το μεσαίωνα, καίγοντας επιστήμονες ως «αιρετικούς» στις πλατείες και καταστρέφοντας την αρχαία γνώση, μεταξύ της οποίας και την πραγματική διδασκαλία του Χριστού.

Αντίθετα, αυτό που μας συμφέρει, είναι να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ των δυο αυτών πόλων. Το καλό μας δεν το θέλει κανείς από αυτούς, παρά μόνον ο Ιησούς Χριστός που μας καλεί να ζητάμε να επιστρέψουμε στο Φως, όταν η ζωή μας εδώ τελειώσει.

(φώτο: Pexels)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •