Ο δισέγγονος του Χίτλερ «υμνεί» την Μέρκελ και απορρίπτει τον Τραμπ

Ο δισέγγονος του Χίτλερ ζει απομονωμένος σε μία έπαυλη στις ΗΠΑ και μιλώντας για πρώτη φορά σε δημοσιογράφο, δηλώνει θαυμαστής της Μέρκελ, ενώ επικρίνει τον Τραμπ.

Τα ίχνη ενός απογόνου του Αδόλφου Χίτλερ ανακάλυψε γερμανική εφημερίδα. Ο δισέγγονος του δικτάτορα και ηγέτη του Γ’ Ράιχ ζει απομονωμένος στις ΗΠΑ, σε μία έπαυλη έξω από το Λονγκ Άιλαντ. Δηλώνει θαυμαστής της καγκελαρίου Μέρκελ και εχθρός του Αμερικανού προέδρου Τραμπ.

Πρόκειται για τον Αλεξάντερ, γιο του Ουΐλιαμ Πάτρικ ο οποίος ήταν ανιψιός του Χίτλερ.

«Η καγκελάριος Μέρκελ; Είναι μία έξυπνη και ικανή προσωπικότητα», δήλωσε ο Αλεξάντερ, μιλώντας για πρώτη φορά στη γερμανική εφημερίδα Bild. Ο ίδιος είχε αποφύγει κάθε επαφή με τους δημοσιογράφους. Το 2006, τον είχε πλησιάσει η εφημερίδα New York Times, αλλά δε δέχτηκε να μιλήσει.

Ο Αλεξάντερ δέχτηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για την πολιτική, αλλά αρνήθηκε κατηγορηματικά κάθε συζήτηση για την οικογένειά του. Όπως σημειώνει, μάλιστα, η εφημερίδα και αναμεταδίδει το ΑΠΕ, ο 50χρονος μοιάζει καταπληκτικά με τον ηθοποιό Μπρούνο Γκαντζ, που υποδύθηκε τον Χίτλερ στην ταινία «Η πτώση».

Μιλώντας για τον Τραμπ, ο Αλεξάντερ αναφέρει πως είναι «το τελευταίο πρόσωπο για το οποίο θα μπορούσε να σκεφθεί κανένας ότι τρέφω συμπάθεια». «Με ενοχλεί ο τρόπος που ενεργεί. Και απλά δε μου αρέσουν οι ψεύτες», προσθέτει.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu