Νέα επίθεση Τραμπ, στα Social media

Για ακόμα μια φορά, ο Τραμπ επιτέθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, γιατί θεωρεί ότι καταπατούν τα δικαιώματα των πολιτών.

Τα Μέσα αυτά, πολλές φορές ακολουθούν μια προπαγανδιστική πολιτική και αποκλείουν τις διαφορετικές φωνές. Οπότε ο Τραμπ, είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος και έχει περάσει στην αντεπίθεση.

Πιο συγκεκριμένα:

Ο πρόεδρος Τραμπ επιτέθηκε εκ νέου σήμερα σε τεχνολογικές εταιρείες και πλατφόρμες, ανάμεσά τους το Twitter, το Facebook και τη Google, υποστηρίζοντας ότι «επιχειρούν να φιμώσουν» τον κόσμο, ισχυριζόμενος, χωρίς να δώσει αποδείξεις, ότι οι δραστηριότητές τους ενδέχεται να είναι παράνομες.

«Πιστεύω ότι η Google, το Facebook και το Twitter…μεταχειρίζονται συντηρητικούς και Ρεπουμπλικάνους πολύ άδικα», τόνισε ο Τραμπ από το Λευκό Οίκο σε δημοσιογράφους.

«Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα επειδή πραγματικά προσπαθούν να φιμώσουν ένα πολύ μεγάλο μέρος αυτής της χώρας και εκείνους τους ανθρώπους που δεν θέλουν να σιωπήσουν. Δεν είναι σωστό. Δεν είναι δίκαιο. Μπορεί να μην είναι νόμιμο, αλλά θα δούμε. Απλά θέλουμε δικαιοσύνη», πρόσθεσε.

Χθες ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας προειδοποίησε την Google, το Facebook και το Twitter να είναι προσεκτικοί, μετά τις κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον των εταιρειών κοινωνικής δικτύωσης ότι εμφανίζονται μόνο «αρνητικές ειδήσεις» για τον ίδιο όταν κάνει αναζήτηση με το όνομά του.

Σημείωση

Ο Αμερικανός πρόεδρος, θεωρεί ότι τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης δεν λειτουργούν με τρόπο αντικειμενικό. Εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός, ότι ο Τραμπ μίλησε για πιθανές παράνομες πράξεις, τις οποίες έκαναν οι εταιρίες-κολοσσοί, οι οποίες κινούν τα νήματα στον τομέα των social media.

  • 23
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...