Μόνο στο el: Βρήκαν τον νέο «Λευκό» Ομπάμα, που θα αντιμετωπίσει τον Τραμπ; (Βίντεο)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Το τελευταίο διάστημα, οι Δημοκρατικοί (Αντιπολίτευση ΗΠΑ), στηρίζουν τον Robert Francis “Beto” O’Rourke. Στο πρόσωπο του Λευκού πολιτικού, οι Δημοκρατικοί βλέπουν τον νέο Ομπάμα αφού θα ήθελαν να είναι αυτός, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον επιτυχημένο πρόεδρο Τραμπ, στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Σύμφωνα με το politico, ο Beto ή αλλιώς ο…Λευκός Ομπάμα, είναι το δυνατό χαρτί των Δημοκρατικών, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του, για την προεδρία.

Μάλιστα, χρηματοδότης των Δημοκρατικών (ο Mikal Watts ) τονίζει ότι ο Beto, έχει προκαλέσει πολύ μεγάλο ενθουσιασμό στους κύκλους των Δημοκρατικών, γιατί είναι ένας πολιτικός προοδευτικός, δηλαδή προωθεί την Νέα Τάξη (δήθεν Ισότητα – δήθεν Ελευθερία- δήθεν Δικαιοσύνη) και είναι γενικά υπέρ της Αριστεράς.

Ενθουσιασμένοι λοιπόν οι εχθροί του Τραμπ, αφού εδώ και αρκετό καιρό ψάχνουν να βρουν έναν αντίπαλο αντάξιο του Πατριώτη προέδρου. Κανένας δεν γνωρίζει αν ο…εκλεκτός των Δημοκρατικών, θα είναι τελικά υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ.

Ήδη υπάρχουν άτομα που συγκρίνουν τον Beto, με τον Ομπάμα. Ο επιχειρηματίας και συνεργάτης του Ομπάμα Robert Wolf, θεωρεί τον Beto τον κατάλληλο υποψήφιο.

Σημείωση: Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είχε στηρίξει οικονομικά, τις προεκλογικές καμπάνιες του Ομπάμα (το 2008 και το 2012).

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ειδησεογραφική ιστοσελίδα Infowars,ο Beto είναι πιθανό να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του, τον Ιανουάριο.

  • 37
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...