• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μια γεύση από Παλιά Τάξη: Έδεσαν κακοποιό και τον έσυραν με άλογα, στο ΤΕΞΑΣ (Βίντεο)

Μια γεύση από Παλιά Τάξη: Έδεσαν κακοποιό και τον έσυραν με άλογα, στο ΤΕΞΑΣ (Βίντεο)

Όπως σας έχουμε ενημερώσει στο el, στις Ηνωμένες Πολιτείες πλέον επικρατεί το τρίπτυχο Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια.
 Του Γιώργου Φαρμάκη

Ο Τραμπ εκπροσωπεί την Παλιά Τάξη. Μπορεί για την ώρα να είναι προτιμότερη από την Νέα Τάξη της αθεΐας και των ελαφρών ηθών, αλλά σίγουρα δεν είναι ιδανική. Στο ΤΕΞΑΣ των ΗΠΑ, υπάρχουν πολλοί Δεξιοί, που λησμονούν τις εποχές που η «λευκή φυλή» είχε το πάνω χέρι.

Δεν υπάρχει πιο παράλογο πράγμα, από το να θεωρεί κάποιος τον εαυτό του ανώτερο επειδή είναι λευκός ή επειδή το χρώμα του δέρματός του είναι μαύρο (ο ρατσισμός υπάρχει παντού).

Ας πάρουμε μια γεύση από Παλιά Τάξη. Θα δούμε τι έγινε πριν από μερικές ημέρες: Στο Τέξας όπως ήδη είπαμε, κυριαρχεί η Δεξιά ιδεολογία, σε μια ακραία θα λέγαμε μορφή. Αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν έφιππη περιπολία, έπιασαν έναν Αφρο-αμερικανό που μπήκε παράνομα σε ιδιόκτητο χώρο.

Αντί να τον βάλουν σε ένα περιπολικό, τον έδεσαν με σχοινί και τον τράβηξαν με τα άλογα, λες και δεν είναι άνθρωπος.

Νομίζετε ότι κάνουμε πλάκα;

Αυτά συμβαίνουν όταν κυριαρχεί η Δεξιά ιδεολογία. Παρόμοια πράγματα συμβαίνουν και όταν κυριαρχεί η Αριστερή ιδεολογία.

Να σημειωθεί ότι σε μια εποχή που η Αθεΐα της Αριστεράς υπερισχύει, η λεγόμενη Δεξιά βάζει ένα φρένο στην κατρακύλα, μέχρι και αυτή να πάρει κεφάλι και να αρχίσει να δένει ανθρώπους με σχοινιά και να καίει ανθρώπους στις πλατείες, όπως γινόταν σε παλιότερες εποχές.

Το Τέξας είναι μια ακραία περίπτωση και για να είμαστε αντικειμενικοί, οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί είναι προφανώς ακραίοι και δεν εκπροσωπούν το σύνολο των αστυνομικών. Είδαμε όμως τι συμβαίνει όταν τα μυαλά είναι απαρχαιωμένα.

Επίσημα η αστυνομία ζήτησε συγνώμη και πρόβαλε την εξής δικαιολογία: Δεν υπήρχαν….διαθέσιμα περιπολικά.

Η πολιτική πλευρά του θέματος: Το ότι δύο αστυνομικοί έκαναν αυτό το πράγμα, δεν σημαίνει ότι φταίει ο Τραμπ. Οι πολιτικοί του αντίπαλοι χρησιμοποιούν ως επιχείρημα αυτό που έγινε στο Τέξας, για να τον πλήξουν. Είναι σίγουρο όμως, ότι αν η ΤΑΞΗ που εκπροσωπεί ο Τραμπ, πάρει κεφάλι (αυτό θα συμβεί μετά από πολλές δεκαετίες αν συμβεί), θα βλέπουμε εικόνες του παρελθόντος, LIVE.

photo:pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •