Μείναμε άφωνοι: Αυτή θα είναι η «εκλεκτή» της Νέας Τάξης ως αντίπαλος του Τραμπ;

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την ταπεινωτική ήττα της Χίλαρι Κλίντον από την Εθνική Δεξιά του Ντόναλντ Τραμπ, οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ έχουν μείνει «ακέφαλοι».
Του Άρη Δημόπουλου

Το «μεγάλο όνομα» που θα μπορούσε να κοντράρει τον Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές του 2020 λείπει από τις τάξεις των Δημοκρατικών, παρά τις όποιες προσπάθειες να επιστρατευτούν άτομα-εκπρόσωποι της θολοκουλτούρας στις ΗΠΑ. 

Παρά λοιπόν τον αδυσώπητο πόλεμο από το «βαθύ κράτος» των ΗΠΑ που δέχεται η Εθνική Δεξιά του Τραμπ, εντούτοις ελάχιστοι είναι εκείνοι που σήμερα ξεχωρίζουν για τον πολιτικό τους λόγο ενάντια στον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Μίας εξ αυτών είναι γνωστή για τις…απίστευτες τοποθετήσεις της στις ΗΠΑ, Maxime Waters, μία από τις ορκισμένες εχθρούς του Ντόναλντ Τραμπ από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών.

Παρά τις δηλώσεις της που προκαλούν κατά καιρούς σάλο ακόμη και στην ίδια την παράταξή της, η πολιτικός από την Καλιφόρνια έχει αναδειχθεί ως άτομο-«σύμβολο» στην…αντίσταση κατά του Ντόναλντ Τραμπ, έχοντας με το μέρος της μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ και πολιτικών στις ΗΠΑ.

Εν απουσία πολιτικών ηγετών, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν δεδομένη την συμμετοχή της για το χρίσμα των Δημοκρατικών και εν τη συνεχεία για την υποψηφιότητά της στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Μάλιστα ο πολιτικός σχολιαστής του CNN Τζον Φίλιπς έγραψε ένα άρθρο την περασμένη εβδομάδα για το L.A. Daily News υποστηρίζοντας ότι η…«Mad Max» θα μπορούσε πράγματι να είναι υποψήφια για πρόεδρος των ΗΠΑ σε δύο χρόνια από σήμερα!

Το χειρότερο είναι πως αυτό το σενάριο είναι αρκετά πιθανό, μιας και η ίδια συγκεντρώνει ήδη τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, κυρίως λόγω των απίστευτων κατά καιρούς πραγμάτων που ξεστομίζει. 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε την περιβόητη ομιλία της στην οποία κατηγορούσε την Ρωσία ότι δήθεν εισέβαλε στην…Κορέα (!!):

Eπίσης ποιος μπορεί να λησμονήσει το…κάλεσμα της Maxime Waters προς τους Αμερικανούς πολίτες να λιντσάρουν τα στελέχη της κυβέρνησης Τραμπ.

Αυτή άραγε θα είναι η «εκλεκτή» της Νέας Τάξης στην επόμενη εκλογική μάχη σε δύο χρόνια από σήμερα, εκπροσωπώντας την…»μορφωμένη αριστερά»;

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu