“Μαύρες μέρες” στις ΗΠΑ: Τρομοκρατική οργάνωση οι Antifa, με εντολή ΤΡΑΜΠ;

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ ποτέ δεν έκρυψε την Τάξη που εκπροσωπεί.

Για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα όμως, δεν έδειχνε το πραγματικό του πρόσωπο, καθώς το Βαθύ Κράτος τον πολεμούσε με λύσσα. Αυτό άλλαξε όμως επειδή αθωώθηκε από τις κατηγορίες που τον βάραιναν σχετικά με την υποτιθέμενη ρωσική εμπλοκή στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Κάθε μέρα που περνάει οι ΗΠΑ αλλάζουν. Κάποιοι όμως επιμένουν να λειτουργούν ως Πέμπτη φάλαγγα. Οι γνωστοί επαγγελματίες αντιρατσιστές της Antifa τα έχουν βρει σκούρα στην κυριολεξία, στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο φιλο-κυβερνητικός τύπος, ο Τραμπ σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο, οι Antifa να μπουν στο στόχαστρο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Τρομοκράτες λοιπόν, οι επαγγελματίες αντιρατσιστές.

Ο Τραμπ εκπροσωπεί το τρίπτυχο Πατρίδα-Θρησκεία-οικογένεια και τώρα προσπαθεί να ξεχαρβαλώσει τις αξίες των προοδευτικών που υπόσχονται Αδερφότητα-Ελευθερία-ισότητα. Στην πραγματικότητα κανένα από τα δύο τρίπτυχα δεν μας εκφράζει, αλλά με σιγουριά μπορούμε να πούμε όμως ότι ο Τραμπ είναι καλύτερος από την Κλίντον για παράδειγμα, όχι μόνο για τις ΗΠΑ αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο, αφού είναι «ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ».

Θα περιμένουμε να δούμε την συνέχεια του πολέμου. Ο Τραμπ θα βγει νικητής ή στο τέλος θα αναγκαστεί να συμβιβαστεί ή ακόμα ακόμα και να παραιτηθεί;

Photo:pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...