Μάναφορτ-Μάλερ: Ποιος λέει την αλήθεια;

Ο πρώην ανεξάρτητος εισαγγελέας Κεν Σταρ, που είχε την ευθύνη της ομοσπονδιακής έρευνας για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον,

δήλωσε ότι η κίνηση του ειδικού ανακριτή με εισαγγελικά καθήκοντα Ρόμπερτ Μάλερ να επιτύχει μία συμφωνία συνεργασίας με τον πρώην πρόεδρο της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου Τραμπ, Πολ Μάναφορτ, αποτελεί “μία πολύ σημαντική εξέλιξη” και είναι κάτι “πραγματικά καλό” για την χώρα.

Ο Σταρ δήλωσε στον υπεύθυνο των ανταποκριτών του ABC News στον Λευκό Οίκο Τζόναθαν Καρλ και στην εκπομπή “This Week” ότι: “είναι πολύ πιθανό ότι ο Πολ Μάναφορτ να άφησε να εννοηθεί είτε άμεσα είτε μέσω του συνηγόρου του, ότι μπορεί να δώσει σημαντικές πληροφορίες, πληροφορίες που θα είναι χρήσιμες, ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα που διεξάγουν ο Μπομπ Μάλερ και η ομάδα του. Έτσι, αποτελεί μία ιδιαιτέρως σημαντική εξέλιξη.”

“Αυτά που είπε ο Μάναφορτ βοηθούν πολύ. ‘Εσείς με κρατάτε κι εγώ θα σας πω την αλήθεια και τίποτα περισσότερο,”’ είπε ο Σταρ. “Νομίζω ότι αυτό, είναι πραγματικά καλό για την χώρα…, ας πάμε στην αλήθεια της όλης υπόθεσης,” συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο Μάναφορτ, σύμφωνα με τον Σταρ “έπραξε το σωστό, με δεδομένη την σοβαρότητα των κατηγοριών που τον βαρύνουν. Φέρθηκε έξυπνα.”

Ο Μάναφορτ παραδέχτηκε την ενοχή του την Παρασκευή για δύο κατηγορίες που σχετίζονται με κατασκοπεία και συμφώνησε να συνεργαστεί πλήρως με τον Μάλερ και την έρευνα του, για την υπόθεση εμπλοκής της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016, αλλά και για το ενδεχόμενο διάπραξης πιθανής συνωμοσίας της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, με την Ρωσία.

Ο πρώην πρόεδρος της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ έχει ήδη κριθεί ένοχος για οκτώ κατηγορίες που σχετίζονται με την διάπραξη φοροδιαφυγής, από ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο στην Βιρτζίνια, ενώ αναμένονταν η έναρξη μιας δεύτερης δίκης του από ομοσπονδιακό δικαστήριο στην Ουάσινγκτον, μέσα στον Σεπτέμβριο.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu