Καταδικάζουν όποιον στηρίζει τον Τραμπ (Βίντεο)

Ο γνωστός Αμερικανός καλλιτέχνης Meek Mill,

αποφάσισε να πάει στον Λευκό Οίκο, ώστε να παρακολουθήσει μια «ημερίδα» σχετικά με την αναμόρφωση του σωφρονιστικού συστήματος της χώρας. Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης είχε κανονίσει να συναντηθεί με τον Αμερικανό Πρόεδρο αλλά υπήρξε μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής.

Τι δήλωσε ο Mill

Είχα πάρει την απόφαση να μεταβώ στον Λευκό Οίκο, ώστε να συμμετάσχω στην συζήτηση για την αναμόρφωση του σωφρονιστικού μας συστήματος. Με την παρουσία μου, ήθελα να καταδείξω τα προβλήματα που υπάρχουν. Δυστυχώς κάποιοι αυτή την κίνηση την εξέλαβαν αλλιώς και με έβαλαν στο στόχαστρο. Δεν έδωσαν σημασία στον συμβολισμό της επίσκεψής μου αλλά ασχολήθηκαν με το ότι θα συναντηθώ με τον Πρόεδρο.

Η Αμερικανική Ιστοσελίδα TMZ, ανέφερε ότι ο JAY-Z, συμβούλεψε τον Meek Mill, να μην επισκεφτεί τον Λευκό Οίκο και να μην συναντηθεί με τον Τραμπ γιατί αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα. Στο ίδιο ύφος κινήθηκαν και διάφορες οργανώσεις Αφροαμερικανών.

Ο JAY-Z αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ένας από τους σημαντικότερους υποστηρικτές του Μπαράκ Ομπάμα.

Τι μας δείχνουν όλα τα παραπάνω

Όποιος Διάσημος τολμάει να υποστηρίζει έστω και έμμεσα τον μη πολιτικά ορθό, Ντόναλντ Τραμπ, αμέσως δέχεται επιθέσεις και απειλές. Είναι το λιγότερο εκνευριστικό αυτό το γεγονός και μας δείχνει ότι όλο το μιντιακό κατεστημένο, λειτουργεί κατά του Τραμπ και υπέρ της Νέας Τάξης.

Τα παραδείγματα ανθρώπων που «κατασυκοφαντήθηκαν», επειδή στήριξαν τον Τραμπ δεν έχουν τέλος. Τα Αμερικανικά ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα έχουν βάλει στο στόχαστρο τον γνωστό μουσικό Kanye West, για αυτό τον λόγο.

Στις ΗΠΑ, οι λεγόμενοι Διάσημοι διαμορφώνουν κατά ένα μεγάλο βαθμό την κοινή γνώμη και για αυτό τον λόγο βλέπουμε ότι η Νέα Τάξη, κάνει πολύ μεγάλες προσπάθειες ώστε να «κλείσει τα στόματα» των..αντιφρονούντων.

  • 18
  •  
  •  
  •  
  •  
  •