• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΣΤΟΕΣ
  • Η ΦΩΤΟ που ανάβει «φωτιές»: Ο Σόρος στην ίδια αίθουσα με Α.Τσίπρα, Ν. Παππά και άλλους του ΣΥΡΙΖΑ

Η ΦΩΤΟ που ανάβει «φωτιές»: Ο Σόρος στην ίδια αίθουσα με Α.Τσίπρα, Ν. Παππά και άλλους του ΣΥΡΙΖΑ

Ακόμα δεν έχουμε ακούσει ακριβείς απαντήσεις σε σχέση με την αποκάλυψη του κ. Κοτζιά

πως ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, φέρεται να είπε εντός Υπουργικού Συμβουλίου, ότι το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα χρηματοδοτείται από τον Τζορτζ Σόρος.

Όπως σχολιάζει το meaculpa.gr, «η αλήθεια είναι ότι το σύστημα Σόρος έχει όντως ενδιαφερθεί έμπρακτα για την υπόθεση ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και αυτό αποδεικνύεται από τα ταξίδια του πρωθυπουργού στην Αμερική την εποχή προ προαλειφόταν για κυβερνήτης της Ελλάδας».

Όπως σχολιάζεται στην συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας «πρωτοσυναντήθηκε με το State Department και πάτησε πόδι στο Brookings, ενδιαφέρον από την πλευρά Σόρος εκδηλώθηκε επί αμερικανικού εδάφους και το 2015».

Τότε, στη Νέα Υόρκη και το ξενοδοχείο Sheraton, σε εκδήλωση του Clinton Global Institute, είχε σπεύσει για να παρακολουθήσει τον Αλέξη Τσίπρα, ο ίδιος ο Τζορτζ Σόρος!

Μάλιστα, όπως σχολιάζεται στο άρθρο του Meaculpa, ο Σόρος είχε μια κατ’ιδίαν συνομιλία τόσο με τον Έλληνα πρωθυπουργό, όσο και με τον Νίκο Παππά, ενώ έσπευσαν να του υποβάλουν τα σέβη τους Σταθάκης και Γεροβασίλη.

Για του λόγου το ασφαλές, παρατίθεται, από το meaculpa.gr, φωτογραφία από τις λίγες θέσεις του ακροατηρίου της κλειστής εκείνης εκδήλωσης.

Άραγε ο Τζορτζ Σόρος παρακολουθεί εκδηλώσεις στις οποίες δεν έχει κάποιο προσωπικό συμφέρον;

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...