• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ κοσμοϊστορικής σημασίας – Παγκόσμιο Συνέδριο της Εθνικής Δεξιάς στην Ευρώπη για να ανατραπούν τα σχέδια της Νέας Τάξης

ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ κοσμοϊστορικής σημασίας – Παγκόσμιο Συνέδριο της Εθνικής Δεξιάς στην Ευρώπη για να ανατραπούν τα σχέδια της Νέας Τάξης

Στο Κάστρο της Βερόνα η προσπάθεια ανατροπής των παγκοσμιοποιητικώνν σχεδίων

Στο κάστρο του 17ου αιώνα στην Βερόνα διεξήχθη το 19ο Παγκόσμιο Συνέδριο Οικογενειών (The World Congress of Families – WCF).

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Το διεθνές αυτό συνέδριο διοργανώνεται από διάφορες οργανώσεις που συναπσίζονται.

Έχει έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες του Ντόναλντ Τραμπ και πρεσβεύει την «παραδοσιακή οικογένεια», τασσόμενος κατά των εκτρώσεων και όλων εκείνων των «επιταγών» της παγκοσμιοποίησης, οι οποίες «χτυπούν» τον θεσμό.

Αριστερόστροφα ιταλικά ΜΜΕ χαρακτήρισαν το Συνέδριο ως «μεσαιωνική σύναξη φανατικών ακροδεξιών».

Στο Συνέδριο μίλησε ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, Ματέο Σλαβίνι.

«Στις μέρες μας το να μιλάς για μητέρες και πατέρες αποτελεί έγκλημα σκέψης», υπογράμμισε, καυτηριάζοντας την πολιτική που προωθείται στην Ευρώπη, με στόχο οι λέξεις «μητέρα» και «πατέρας» να δώσουν τη θέση τους στις «Γονέας 1» και «Γονέας 2».

«Ποιος ενοχλείται από τις λέξεις μαμά ή μπαμπάς; Αυτοί είναι που έχουν το πρόβλημα», απάντησε στους επικριτές του Συνεδρίου.

Το Συνέδριο φυσικά διοργανώνεται από την Εθνική Δεξιά και στόχο έχει να εμποδίσει την πολιτική αποχριστιανοποίησης και διάλυσης της παραδοσιακής οικογένειας στην Ευρώπη.

Μετά το μεταναστευτικό λοιπόν επιχειρείται να μπει εμπόδιο και στην αντί-οικογενειακή πολιτική των Βρυξελλών, με «παγκόσμια σφραγίδα» της Εθνικής Δεξιάς.

Διεθνιστικά μέσα ενημέρωσης κατηγορούν την Ρωσία πως θέλει να εξαπλώσει την ιδεολογία της στην Ευρώπη μέσω τέτοιων Συνεδρίων.

Η Εθνική Δεξιά ρίχνει δυνατά χαρτιά πάνω στο τραπέζι και αναμένουμε τι μέλλει γενέσθαι.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν προσωπικότητες της Εθνικής Δεξιά από όλον τον κόσμο, ενώ πολίτες υποδέχονταν σε πανηγυρικό κλίμα τους συμμετέχοντες.

Δείτε:

Ιταλικά ΜΜΕ

Ιταλικά ΜΜΕ


Ιταλικά ΜΜΕ

CNN

The Times

ΦΩΤΟ: Pexels.com