Φάρσα ή κέρασμα; Παράνομο το Halloween – Δείτε πως καταστρέφουν, την χαρά των παιδιών

Από όλα τα πράγματα που έχουμε μάθει τελευταία, αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω, είναι το χειρότερο και το πιο περίεργο.

Η πόλη Chesapeake της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, απαγόρευσε στα παιδάκια να συμμετέχουν στο λεγόμενο Halloween. Μάλιστα, όσα παιδιά τολμήσουν να αψηφήσουν αυτή την απαγόρευση, θα δεχτούν τις συνέπειες του νόμου!!!!!

Τα παιδάκια που θα παραβούν τον νόμο, θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο το οποίο θα ξεπερνά τα 25 δολάρια. Όσα παιδιά ξεπερνούν την ηλικία των 12 και πηγαίνουν στα σπίτια να φωνάξουν φάρσα ή κέρασμα, μπορεί να βρεθούν μπροστά στον δικαστή, αφού η πράξη αυτή αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Θα βάλουν τα παιδάκια και στην…φυλακή στο τέλος, επειδή παίζουν;

Θεωρητικά ΝΑΙ είναι η απάντηση, αν και είναι δύσκολο κάποιος δικαστής να στείλει στην φυλακή, ένα μικρό παιδί που απλά τηρεί την παράδοση, αν και ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Η συμμετοχή των παιδιών στο Halloween πλέον είναι…. Πλημμέλημα 4ου βαθμού (στην πόλη Chesapeake).

Δεν γνωρίζουμε τον λόγο για τον οποίο, πάρθηκε αυτή η απόφαση, πάντως μιλάμε για κάτι άσχημο, αφού στην ουσία απαγόρευσαν στα παιδιά να χαίρονται και να κρατούν τις αμερικανικές παραδόσεις.

Την παραπάνω είδηση την έχουν μεταδώσει, πολλές και γνωστές ιστοσελίδες.

https://www.vice.com/en_us/article/5984mn/teens-trick-or-treating-illegal-six-months-jail-virginia-vgtrn

https://www.huffingtonpost.com/entry/halloween-virginia-teen-trick-or-treat-fine_us_5bbeede4e4b0c8fa1368131d

https://reason.com/blog/2018/10/08/trick-or-treat-virginia-halloween-illega

Είναι παράνομο λοιπόν, τα παιδάκια να χαίρονται και να παίζουν. Αυτή την κοινωνία ονειρεύονται κάποιοι. Αυτά που γίνονται στις ΗΠΑ, θα γίνουν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σκεφτείτε τι μπορεί να γίνει σε μια χώρα που έχει Διεθνιστική κυβέρνηση, αν αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα που την κυβερνά ένας πατριώτης πρόεδρος (ο οποίος δεν έχει τον απόλυτο έλεγχο όμως).

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu