Φάκελος Ιράν : Πως μπορούν να οδηγηθούν τα πράγματα στα ΑΚΡΑ!!

Του Γιώργου Φαρμάκη

Ο Αμερικανός πρόεδρος, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών. Η πολιτική κόντρα που έχει με τους Δημοκρατικούς, έχει πάρει νομικές προεκτάσεις.

Με δεδομένο ότι ο πρώην δικηγόρος του Τραμπ, Κοέν δήλωσε ότι προχώρησε στην τέλεση παράνομων πράξεων εν γνώσει του Αμερικανού προέδρου, τα πράγματα μπορούν να ξεφύγουν πολύ εύκολα.

Παράλληλα, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την πίεση που ασκούν οι Δημοκρατικοί (Αντιπολίτευση ΗΠΑ), στα ΜΜΕ, ώστε να βγάζουν ειδήσεις, οι οποίες ως στόχο έχουν να καταστρέψουν την εικόνα του Τραμπ.

Είδαμε και τον αποκλεισμό του φίλα προσκείμενου προς την κυβέρνηση, δημοσιογράφου Alex Jones. Τα δεδομένα αυτά είναι πολύ συγκεκριμένα και δημιουργούν πολλά προβλήματα στον Αμερικανό πρόεδρο.

Όλα τα παραπάνω μας οδηγούν σε πολύ συγκεκριμένα μονοπάτια, τα οποία δεν είναι άγνωστα. Είναι γνωστό σε όλους και όλες, ότι όταν οι πολιτικές επιθέσεις φτάνουν σε σημείο να..πνίγουν τους πολιτικούς παράγοντες, τα πράγματα σοβαρεύουν απότομα.

Ο Τραμπ βλέπει, ότι σφίγγει ο κλοιός και αυτό σημαίνει, ότι θα δούμε πολλά και διάφορα να συμβαίνουν από εδώ και πέρα.

Ο φάκελος Ιράν

Ο φάκελος Ιράν, παραμένει ανοιχτός και ο Τραμπ το γνωρίζει πολύ καλά. Ο Τραμπ, πολλές φορές έχει πει ότι η συμφωνία του 2015 για τα πυρηνικά της Τεχεράνης, είναι πολύ κακή. Με αυτό το δεδομένο στο μυαλό, μπορούμε να πούμε ότι είναι πιθανό να δούμε εξελίξεις στις σχέσεις ΗΠΑ-Ιράν.

Είτε θα έρθουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές, ώστε ο Τραμπ να πάρει ανάσα αφού τα ΜΜΕ θα ασχολούνται με αυτό το θέμα (βλέπε συμφωνία με Β.Κορέα), είτε αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, θα προχωρήσει σε στρατηγικά πλήγματα κατά του Ιράν (πολεμική ενέργεια περιορισμένης κλίμακας δηλαδή), πάλι για τον ίδιο λόγο.

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...