Εθνική Δεξιά και Ελλάδα: Θα πάθετε πλάκα με την αλλαγή που έρχεται

Οι τομές του Κ.Μητσοτάκη ήδη έχουν επηρεάσει θετικά την ελληνική κοινωνία.

Η χώρα άλλαξε πρόσημο μέσα σε ένα μήνα. Στα πρώτα βήματα του Τραμπ βαδίζει ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Γρήγορες κινήσεις, με νομοσχέδια που ψηφίστηκαν σε χρόνο μηδέν. Αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και πολύ καλύτερη λειτουργία του Κρατικού Μηχανισμού.

Φαίνεται ότι υπήρχε σχέδιο διακυβέρνησης εδώ και χρόνια. Δεν είναι τυχαίο ότι η ΝΔ φάνηκε έτοιμη. Ο Κ.Μητσοτάκης μεθοδικά προωθεί την αποκομματικοποίηση και μας φέρνει στο νου τον Τραμπ.

Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορεί μια είδηση που πυροδοτεί πολλά σενάρια. Ο Έλληνας πρωθυπουργός πιθανότατα θα υιοθετήσει την μηνιαία «ομιλία του πρωθυπουργού για την κατάσταση του Έθνους», που έχουν οι Αμερικανοί.

Να σημειωθεί ότι αυτή η «ασχολία» είναι μια από τις αγαπημένες του Τραμπ, ο οποίος κάθε μήνα στην κυριολεξία, καταφέρνει ένα χτύπημα στα θεμέλια της Νέας Τάξης. Το el είχε γράψει εδώ και καιρό, ότι στην Ελλάδα πρέπει και θα δούμε τέτοιου είδους κινήσεις.

Η χώρα μας αλλάζει προς το καλύτερο. Η μείωση του νεοταξίτικου ΕΝΦΙΑ, η κατάργηση του ασύλου, οι μειώσεις στους φόρους , η προσπάθεια να υπάρξουν Επενδύσεις κ.α, είναι επιλογές που μας δείχνουν ότι η Ελλάδα γίνεται «Αμερική» του Τραμπ, σιγά-σιγά.

Για ποιο λόγο νομίζετε ότι οι διάφοροι μπαχαλάκηδες έχουν ξεσηκωθεί; Να μην ξεχνάμε ότι η κατάργηση του ασύλου, τους έχει αφαιρέσει ένα βασικό πλεονέκτημα.

Photo:eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...