Είναι δυνατόν; Και όμως ειπώθηκε δημόσια, στην χώρα του Τραμπ (Βίντεο)

Υπάρχουν άτομα, που έχουν τεράστια οικονομική δύναμη και επηρεάζουν ολόκληρα Κράτη.

Σύμφωνα με την αμερικανική κυβέρνηση μάλιστα ένα συγκεκριμένο άτομο, χρηματοδοτεί ΜΚΟ που προωθούν την μετανάστευση, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο δισεκατομμυριούχο, ο οποίος (σύμφωνα με τον Τραμπ), χρηματοδότησε το μεταναστευτικό κύμα που έπληξε τις ΗΠΑ, το οποίο ξεκίνησε από το Μεξικό.

Σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, γνωστό για την «φιλο-τραμπική» αν μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε έτσι, ρητορική που «έχει», ειπώθηκαν μερικά πράγματα που παρουσιάζουν τεράστιο Παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Στο βίντεο που ακολουθεί (στα αγγλικά), θα ακούσετε Αμερικανό εισαγγελέα, να καταγγέλλει δημόσια και επώνυμα, τον γνωστό δισεκατομμυριούχο, ο οποίος να σημειωθεί, ότι έχει ταχθεί υπέρ της Παγκοσμιοποίησης, την οποία και προωθεί με όλα τα μέσα που διαθέτει.

Προσέξτε τι ειπώθηκε για τον Ποινικό Κώδικα και για τις Διεθνιστικές αλλαγές που γίνονται. Είναι πολύ εύκολο, να βγάλει κανείς, τα συμπεράσματά του. Εννοείται ότι τα όσα θα ακούσετε παρακάτω, είναι επίκαιρα και σας ενδιαφέρουν ΑΜΕΣΑ:

Ποιος μπορεί να εγγυηθεί οτιδήποτε, μετά τα όσα ακούσαμε στο αμερικανικό δίκτυο;

Μπορούμε να κάνουμε δεύτερες σκέψεις πάνω στο θέμα;

Είναι τυχαία όλα αυτά;

Είναι στο χέρι του καθενός, να δώσει σημασία στα όσα ειπώθηκαν και να προβληματιστεί ή όχι.

ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ!

Photo:pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...