Δεν περιμένατε αυτή την απάντηση: Τι σημαίνει να είσαι Δεξιός, στις ΗΠΑ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Καμία ιδεολογία δεν είναι προς το συμφέρον του ανθρώπου.

Πόσα και πόσα έχουμε ακούσει για τα δύο στρατόπεδα (της Αριστεράς και της Δεξιάς); Θεωρούμε ότι στην εποχή μας, δεν πρέπει να υπάρχουν βίαιες εκφράσεις των ιδεολογιών.

Στην Δεξιά Αμερική που σιγά-σιγά δημιουργεί ο Τραμπ, υπάρχουν ακόμα πολλοί ακρο-αριστεροί, οι οποίοι δεν έχουν ευαισθησίες και δεν τους ενδιαφέρει η ανθρώπινη ζωή και θα δείτε αμέσως την απόδειξη.

Δεξιός οπαδός του Τραμπ, δέχτηκε επίθεση από τους Αριστερούς αντιφασίστες, επειδή τόλμησε να φορέσει το καπέλο MANGA (Make America Great Again ). Τον άνθρωπο τον χτύπησαν πολύ άγρια.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε ένα πρόσωπο μελανιασμένο και ένα μάτι ματωμένο:

Πρέπει να είναι φοβερά ανισόρροπος πνευματικά κάποιος, για να μπει στην διαδικασία να χτυπήσει κάποιον που απλά φοράει το καπέλο του όποιου Τραμπ και να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν θα λάβει κάποιο μήνυμα από αυτή την επίθεση, αφού ο ίδιος δεν έχει ανάγκη. Τον προστατεύουν μια ντουζίνα πράκτορες. Θέλουμε να πούμε ότι τις επιθέσεις της πληρώνει ο λαουτζίκος (σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να την πληρώσει ο οποιοδήποτε).

Χωρίς να έχουμε διάθεση να εξιδανικεύσουμε κάποια ιδεολογία, είναι προφανές ότι σε μια εποχή που οι… προοδευτικοί έχουν αναστατώσει όλο τον πλανήτη, η παλιά συνταγή μοιάζει ελάχιστα καλύτερη.

Παλιά είναι η συνταγή που υπερ-προβάλει την Πατρίδα, την Θρησκεία και τον θεσμό της Οικογένειας.

Photo:pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...