Χαμός στις ΗΠΑ: Το βαθύ Κράτος ελέγχει την δικαιοσύνη (;)

Ο πρώην δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, Μάικλ Κόεν,

δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο αμερικανός πρόεδρος, του είχε δώσει εντολή να προβεί στην τέλεση παράνομων ενεργειών.

Ο Τραμπ κατηγόρησε σήμερα τον πρώην δικηγόρο του, ότι «επινόησε» τα γεγονότα για τα οποία ομολόγησε την ενοχή του ενώπιον δικαστηρίου του Μανχάταν, ωστόσο μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τον πρώην διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας του Πολ Μάναφορτ, ο οποίος καταδικάστηκε χθες από την αμερικανική δικαιοσύνη.

Ο Μάικλ Κόεν «έσπασε» μπροστά στην πίεση των ανακριτών, υποστήριξε ο Ντόναλντ Τραμπ σε ένα tweet, κατηγορώντας τον δικηγόρο ότι «επινόησε ιστορίες προκειμένου να πετύχει μια συμφωνία» διαπραγμάτευσης της ποινής του.

Σχόλιο: Εδώ έχουμε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη. Η δικαιοσύνη ανάγκασε τον Κόεν, να ενοχοποιήσει τον Τραμπ. Αυτό το γεγονός μας δείχνει, την δύναμη που έχει το βαθύ Κράτος των ΗΠΑ.

Την ίδια ώρα, ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε στο Twitter πως νιώθει «τόσο σεβασμό για έναν θαρραλέο άνδρα» όπως ο Πολ Μάναφορτ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τραπεζική απάτη και φοροδιαφυγή.

«Ο πρόεδρος Ομπάμα κατέστη υπεύθυνος για μια σοβαρή παράβαση στη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας και το διευθέτησε εύκολα!» συμπλήρωσε ο Τραμπ.

Σχόλιο: Σε αυτό το σημείο, έχουμε μια δεύτερη σημαντική αποκάλυψη. Ο Ομπάμα ο οποίος είχε και έχει την υποστήριξη της Νέας Τάξης, την έβγαλε λάδι να το πούμε έτσι λαϊκά.

Δεν είναι τυχαίες οι τοποθετήσεις του Τραμπ. Εύκολα λοιπόν, μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι η έννοια της δικαιοσύνης, είναι άκρως αμφισβητούμενη στις ΗΠΑ.

Όταν ο πρόεδρος της ισχυρότερης χώρας στον πλανήτη, δηλώνει ξεκάθαρα ότι η δικαιοσύνη λειτουργεί με ιδεολογικά κριτήρια, κάτι δεν πάει καλά στον πλανήτη.