• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μόνο στο el.gr: Αριστερή και Δεξιά Πέμπτη φάλαγγα, στους δρόμους της Αθήνας: Βόμβες μολότοφ, διαφορετικών αποχρώσεων; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο στο el.gr: Αριστερή και Δεξιά Πέμπτη φάλαγγα, στους δρόμους της Αθήνας: Βόμβες μολότοφ, διαφορετικών αποχρώσεων; (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι βόμβες μολότοφ, έχουν συνδεθεί με την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά. Οι δήθεν αντιεξουσιαστές, λένε ότι πολεμάνε το κεφάλαιο, γενικά και αόριστα.

Στην πραγματικότητα, κατατρομοκρατούν πολίτες και κυβερνήσεις. Καίνε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, χτυπάνε Πατριώτες και στο τέλος ανατρέπουν τις κυβερνήσεις, που δεν ακολουθούν πιστά, τις οδηγίες της Παγκοσμιοποίησης (της Νέας Τάξης).

Στην εποχή μας όμως, αρχίζει να φαίνεται κάτι ΝΕΟ ή μάλλον ΠΑΛΙΟ. Τι εννοούμε με αυτό:

Παρατηρούμε ότι “άρχισαν” να πέφτουν βόμβες μολότοφ διαφορετικών αποχρώσεων.
Φυσικά δεν μιλάμε για απλούς καθημερινούς ιδεολόγους, αλλά για άτομα με συγκεκριμένη αποστολή.

Δείτε την αλήθεια: Εχθές, δέχτηκε επίθεση με βόμβες-μολότοφ διμοιρία που βρισκόταν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του κόμματος

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφοβίζεται από εγκληματικές ενέργειες περιθωριακών στοιχείων που προσιδιάζουν σε αυτές του υπόκοσμου. Η επίθεση δεν στρέφεται ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ενάντια στη δημοκρατία».

Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι Αριστερό. Προωθεί τον Διεθνισμό. Δεν είναι ένα κόμμα που πολεμά την Νέα Τάξη Πραγμάτων, αλλά είναι ένα κόμμα που την προωθεί.

Επομένως, δεν είναι δυνατόν Αριστεροί κουκουλοφόροι, να πραγματοποίησαν την συγκεκριμένη επίθεση, εκτός και αν πρόκειται για προβοκάτσια όπως έχει ειπωθεί παλιότερα, για αντίστοιχες περιπτώσεις.

Σημαντική σημείωση: Οι κουκουλοφόροι που έκαναν επεισόδια έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην συνέχεια έσπασαν και κάποια καταστήματα. Πράγμα που μας οδηγεί σε συγκεκριμένες σκέψεις.

Η όντως πρόκειται για προβοκάτσια ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ή…. έσπασαν μαγαζιά ώστε να υποκριθούν ότι είναι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, για να συνεχίσουν να δρουν ανενόχλητοι!

Τι μας δείχνουν όλα τα παραπάνω: Η μάχη της Παλαιάς Τάξης (Δεξιά) και της Νέας Τάξης (Αριστερά), πλέον είναι έντονη ακόμα και στα πεζοδρόμια.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν μιλάμε για κομματικούς μηχανισμούς, που προκαλούν επεισόδια προφανώς, αλλά για άτομα που λειτουργούν σαν Πέμπτη φάλαγγα (Αριστερή και Δεξιά). Προφανώς κανείς δεν θέλει να δει ένα λαό διαιρεμένο. Σκοπός του άρθρου, είναι να αναδείξει τα παιχνίδια της εξουσίας (της όποιας εξουσίας)!

Τροφή για σκέψη!

Photo:eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •