• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η «προφητεία» και το «όνειρο» του Bill Gates από το 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η «προφητεία» και το «όνειρο» του Bill Gates από το 2015

Συνέντευξη σε γερμανική εφημερίδα…

Το 2015 ο Bill Gates είχε δώσει συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα «Süddeutsche Zeitung».

Όπως σχολίασε  τότε η εφημερίδα, ο παγκοσμιοποιητής που δηλώνει φιλάνθρωπος, «συνηγορεί υπέρ μίας παγκόσμιας κυβέρνησης», ενώ είχε υπογραμμίσει τότε, μεταξύ άλλων: «Για τον πόλεμο είμαστε έτοιμοι, έχουμε μεραρχίες. Τι γίνεται όμως με μία πανδημία;».

Ποιοι είναι άραγε έτοιμοι για πόλεμο κατά ποιών; Ο Bill Gates δεν ανησυχεί για ολόκληρο τον πλανήτη;

Αποσπάσματα της συνέντευξης φέρνει σήμερα στην επικαιρότητα το el.gr, όσα δηλαδή δίνονται ελεύθερα στην ηλεκτρονική δημοσιότητα από την νοτιογερμανική εφημερίδα.

Η συνέντευξη δόθηκε στους δημοσιογράφους Michael Bauchmüller και Stefan Braun.

«Πόσους γιατρούς έχουμε για μία πανδημία, πόσα αεροπλάνα, πόσες σκηνές, πόσους επιστήμονες», αναρωτήθηκε, προφητεύοντας στην γερμανική εφημερίδα ο Gates, λες και γνώριζε πως σε πέντε χρόνια θα αντιμετωπίσουμε τον… κορωνοϊό.

«Όνειρο παγκόσμιας κυβέρνησης», γράφει η Süddeutsche Zeitung για τον βασικό χρηματοδότη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

«Ο Gates γνωρίζει πόσο δύσκολο θα ήταν να εφαρμοστεί, αλλά ονειρεύεται μία μορφή παγκόσμιας κυβέρνησης», σημειώνει χαρακτηριστικά η εφημερίδα παραθέτοντας τα λόγια του Bill Gates: «Έχουμε παγκόσμια ζητήματα, τα οποία την καθιστούν αναγκαία».

«Δεν διαχειριζόμαστε τον πλανήτη αποτελεσματικά», είχε διαμαρτυρηθεί στους δύο δημοσιογράφους.

Αυτά είναι τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του Bill Gates, ο οποίος μιλούσε, σαν να ήταν βέβαιος πως πλησιάζει πανδημία προτείνοντας μάλιστα μία παγκόσμια κυβέρνηση ως «λύση» όλων των διεθνών προβλημάτων. Άραγε αυτό δεν προτείνουν κάποιοι και σήμερα;