Στο έλεος της αναρχίας οι ΗΠΑ! «Διαδηλωτές» πυρπόλησαν και γκρέμισαν άγαλμα του Χ.Κολόμβου στήνοντας τις δικές τους «αυτόνομες» ζώνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνες όπου το χάος βασιλεύει.

Μπορεί σε ορισμένες Πολιτείες να έχουν κοπάσει οι οι διαμαρτυρίες για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού, Τζορτζ Φλόιντ, ωστόσο οι «διαδηλωτές» συνεχίζουν να επιφέρουν το χάος όπου βρουν το πρόσφορο έδαφος.

Ανησυχία προκαλούν οι κινήσεις ομάδων Antifa στο Σιάτλ που για πρώτη φορά δηλώνουν πως «καταλαμβάνουν» στο όνομα της…ειρήνης ολόκληρες συνοικίες, μετατρέποντάς τες σε δήθεν αυτόνομες περιοχές.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της «αυτόνομης ζώνης» του Capitol Hill, την οποία εκατοντάδες πλιατσικολόγοι στην κυριολεξία έχουν μετατρέψει σε άβατο για πολίτες και αστυνομικούς.

Μάλιστα οι «αγανακτισμένοι διαδηλωτές» δεν δίστασαν να καταλάβουν αστυνομικό τμήμα της περιοχής μετατρέποντάς το σε «εποπτείο».

Ο δημοσιογράφος Julio Rosas σε αναρτήσεις του στο twitter μας μεταφέρει το πολεμικό κλίμα από την περιοχή η οποία φαίνεται πως έχει εγκαταλειφθεί στη μοίρα της από τις τοπικές αρχές.

Ο ίδιος αποκαλύπτει πως οι αδίστακτες ομάδες των Antifa έχουν οριοθετήσει τις…«αυτόνομες ζώνες» με οδοφράγματα τα οποία τα ενισχύουν συνεχώς κάνοντας την πρόσβαση των αστυνομικών αρχών ολοένα και πιο δύσκολη.

Ουσιαστικά ολόκληρη η ζώνη του Capitol Hill αποτελεί ένα ορμητήριο για τους «διαδηλωτές»:

«Οι διαδηλωτές έχουν καταλάβει ξανά το Δημαρχείο του Σιάτλ. Και πάλι δεν βλέπω πουθενά αστυνομία», έγραψε ο δημοσιογράφος σε ένα από τα tweet του:

(screenshot)

Δείτε έναν ενδεικτικό χάρτη, που πιθανότατα θα αποτελέσει «παράδειγμα» και για άλλες τρομοκρατικές ομάδες, όπως τις αποκαλεί και επίσημα ο Τραμπ, των Antifa:

(screenshot)

Γκρέμισαν το άγαλμα του Κολόμβου

Μπροστά σε μία ειδεχθή πράξη βρέθηκαν αρκετοί κάτοικοι του Ρίτσμοντ της Βιρτζίνιας.

Ομάδες «διαδηλωτών» σε έξαλλη κατάσταση περικύκλωσαν ένα άγαλμα 2,5 περίπου μέτρων (8 ποδιών) του Χριστόφορου Κολόμβου, το οποίο και το γκρέμισαν μέσα σε μερικά λεπτά, φωνάζοντας υπέρ της…ισότητας και της ελευθερίας.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο όχλος γεμάτος μένος και δίχως κανέναν προφανή λόγο το πυρπόλησε στη συνέχεια το έριξε σε κοντινή λίμνη!

(φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί