Στην βρετανική τηλεόραση ασχολούνται με την Συνθήκη της Πανδημίας, εδώ τίποτα!

Τι δήλωσε ο Farage!

Στην βρετανική τηλεόραση είναι θέμα! Στην Ελλάδα όχι!

Η συμφωνία της πανδημίας προβληματίζει όλο και περισσότερο κόσμο!

Όπως δήλωσε ο Βρετανός πολιτικός Nigel Farage, ο οποίος συμμετέχει, όπως λέει, σε μια διεθνή εκστρατεία αφοσιωμένη στην μεταρρύθμιση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του:

«Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ο οποίος είναι μέρος των Ηνωμένων Εθνών, δημιουργήθηκε και σχεδιάστηκε να αποτελέσει ένα σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης.

Ωστόσο, σε διάστημα δύο εβδομάδων η κυβέρνησή μας δεσμεύεται να υπογράψει μια νέα συνθήκη. Πρόκειται να είναι δεσμευτική, υποκείμενη του διεθνούς δικαίου και, αυτή η συνθήκη θα δώσει σε αυτόν τον οργανισμό την εξουσία κατά πρώτον, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να αναλάβει το 20% των μέσων ατομικής προστασίας, το 20% των εμβολίων -τα οποία θα ληφθούν και θα παραχωρηθούν στις φτωχότερες  χώρες του τρίτου κόσμου.

Κατά δεύτερο, θα τους δοθεί το  δικαίωμα ανακήρυξης μιας πανδημίας -μιας παγκόσμιας πανδημίας και, θα είχαν την δυνατότητα απαγόρευσης της κυκλοφορίας μας! Πιστεύω τώρα ότι είχαμε αρκετά “lockdown”. Μπορούμε τώρα όλοι να δούμε ότι η προσέγγιση που εφήρμοσε  η Φλόριντα, η προσέγγιση της Σουηδίας, όπου όπως ξέρετε η ζωή συνεχίστηκε, -αν και με  ορισμένους περιορισμούς, αλλά η ζωή συνεχίστηκε με καλύτερη προσέγγιση!

Θα έχουν  την δυνατότητα να πουν: “Ναι, υπάρχει παγκόσμια    πανδημία, θα πρέπει να απαγορευθεί η κυκλοφορία σε όλους»!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί