Στην Αμερική ετοιμάζονται για μεγάλο «ΜΠΑΜ»: «Ο Θεός θα στείλει λύτρωση» – Ποιά θα είναι αυτή;;; ΒΙΝΤΕΟ

Ο ένας θα φέρει «δώρα» και ο Άλλος «ΠΟΛΕΜΟ»...

Ο Emory Andrew είναι Αμερικανο-Βρετανική διαδικτυακή προσωπικότητα και πρώην επαγγελματίας kickboxer.

Όπως πολλοί πολίτες στις Ηνωμένες Πολιτείες βλέπει τι έρχεται στην πατρίδα του!

Όπως αναφέρει, «η Μεγάλη Επανεκκίνηση θέλει να καταστρέψει την Δύση» με εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης να συμπληρώνουν πως «ο Θεός θα στείλει λύτρωση».

Βέβαια άλλοι περιμένουν ως λύτρωση τον «παγκόσμιο σωτήρα» που θα δώσει τρόφιμα εργαστηρίου, φθηνή και μικρή στέγη και… «χάραγμα» σε όσους δηλώσουν αποδοχή της όποιας εξουσίας του και άλλοι περιμένουν κάποιον Άλλον, ο οποίος «δίκαια κρίνει και πολεμά»!!!

Όπως αναφέρει ο Andrew στον εναλλακτικό δημοσιογράφο, Alex Jones:

«Αυτό είναι πόλεμος εναντίον της Δύσης, γιατί το Δυτικό ιδεώδες, δεν μπορεί να λειτουργήσει όταν οι παγκοσμιοποιητές έχουν όλες αυτές τις άλλες χώρες  σκλαβωμένες. Οι άνθρωποι είχαν συνηθίσει στην Δυτική ελευθερία (σ.σ. έστω και αυτή την ψευδεπίγραδη), και έτσι πρέπει να την ξεφορτωθούν.

Πρέπει να αλλάξουν την κοινωνία και να αλλάξουν την βάση στην οποία η κοινωνία διοικείται. Η κοινωνία διοικήθηκε στην Δύση με βάση την προϋπόθεση της (συνταγματικής) ελευθερίας.

Θέλουν να αντικαταστήσουν την ελευθερία με την ασφάλεια, επειδή είναι το μόνο πράγμα που οι άνθρωποι θα αποδεχτούν όταν η ελευθερία τους αφαιρεθεί.

Θα αφαιρέσουμε όλη την ελευθερία σου, αλλά μην ανησυχείς, θα είσαι ασφαλής,- θα είσαι ασφαλής από το κοινό κρυολόγημα, θα είσαι ασφαλής από οτιδήποτε άλλο. Έτσι προσπαθούν να καταστρέψουν τις ελευθερίες μας και να τις αντικαταστήσουν με ασφάλεια.

Πείθουν τους ανθρώπους ότι κινδυνεύουν. Πώς το κατάφεραν αυτό; Λοιπόν αυτό γίνεται, είτε δημιουργώντας μια “προπαγάνδα Μέσων Ενημέρωσης” και πείθετε τους πάντες ότι το κοινό κρυολόγημα είναι κατά κάποιο τρόπο θανατηφόρο ή, αυτό που  μπορείτε να κάνετε είναι να προκαλέσετε “blackout”,  να προκαλέσετε ποσοστά μαζικής εγκληματικότητας, να προκαλέσετε μαζικό λιμό θέτοντας τους ανθρώπους σε πραγματικό κίνδυνο, γιατί όταν βρίσκονται σε πραγματικό κίνδυνο και είναι πραγματικά φοβισμένοι, τότε πραγματικά θα συμφωνήσουν για την ασφάλεια.

Εάν πρόκειται να υπάρξει μόνο μία πόλη σε ολόκληρη την πολιτεία που θα έχει ηλεκτρικό ρεύμα θα συμφωνήσετε να υπογράψετε οποιοδήποτε χαρτί σας δώσουν, θα αποδεχθείτε τους όποιους κανόνες.

Αυτό προσπαθούν να κάνουν. Το παιχνίδι είναι στημένο».

Επομένως ποιός θα αλλάξει αυτό το σύστημα;;; Ένας «παγκόσμιος ηγέτης» που θα το διατηρήσει με άλλη μορφή ή Εκείνος που θα το καταστρέψει;;;

photo pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί