Στα «σκουπίδια« το ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ στην Ελλάδα! Εφαρμογή θα σε ελέγχει πριν φας και πιείς – vid

«Εμβολιαστείτε να τελειώνουμε» η σημαία κράτους και συμμάχων του μέσα από την κοινωνία...

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, αναφέρθηκε στον διαχωρισμό που θα ισχύσει στα καταστήματα της Εστίασης, σε μεικτά και αμιγώς για εμβολιασμένους και πως θα γίνεται ο έλεγχος των πελατών.

Όπως είπε ο κ. Γεωργαντάς, από σήμερα τίθεται σε πανευρωπαϊκή ισχύ, το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid, με το οποίο θα γίνεται ο έλεγχος στις πύλες εισόδου στα σύνορα, όπου θα ελέγχεται η αυθεντικότητα του. Κάτι ανάλογο θα γίνεται και στα καταστήματα Εστίασης, μέσω μιας νέας εφαρμογής, λεπτομέρειες για την οποία θα γίνουν σύντομα.

Ισχυρίστηκε δε πως οι καταστηματάρχες δεν θα χρειαστεί να εφοδιαστούν με τίποτα για τον έλεγχο αυτό και οι πολίτες, υποτίθεται, πως δεν πρέπει να ανησυχούν γιατί δεν θα υπάρχει, βάσει των ισχυρισμών, διαρροή των προσωπικών τους δεδομένων.

Σε ότι αφορά την «κάρτα ελευθερίας» και την πριμοδότηση των νέων 18-25 ετών με 150 ευρώ, αν εμβολιαστούν, είπε ότι και για την περίπτωση αυτή θα υπάρξει μια νέα εφαρμογή, η οποία αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία, γύρω στις 20 Ιουλίου.

Τέλος, έγινε αναφορά στους ανεμβολίαστους πολίτες, οι οποίοι θα αναγκάζονται να πληρώνουν rapid ή μοριακό τεστ για να μπαίνουν στα καταστήματα (ΕΔΩ).

«Να κάνουν το εμβόλιο για να γλιτώσουν την ταλαιπωρία», ήταν αυτό που αρκέστηκε να πει ο υπουργός αγνοώντας την ελευθερία επιλογής των πολιτών αλλά και το ιατρικό απόρρητο, το οποίο παραβιάζεται κατάφωρα από την απόφαση της κυβέρνησης.

Δυστυχώς σε αυτό η κυβέρνηση έχει και συμμάχους μέσα από την κοινωνία! Δείτε εστιάτορα να καλεί τους πολίτες να εμβολιαστούν και πως όλα αυτά «πρέπει να γίνουν»:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί