και το Facebook ανακοίνωσε ότι αναστέλλει προσωρινά τον λογαριασμό του, έπειτα από τη βίαιη εισβολή οπαδών του μεγιστάνα στο Καπιτώλιο.
«Καταγράψαμε στη σελίδα του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ δύο παραβιάσεις των όρων χρήσης οι οποίες οδήγησαν στην αναστολή» της λειτουργίας του λογαριασμού του «για 24 ώρες,» πράγμα που σημαίνει ότι «δεν θα έχει τη δυνατότητα να κάνει αναρτήσεις στην πλατφόρμα» την περίοδο αυτή, διευκρίνισε η διαχείριση του Facebook σε ανακοίνωσή της.
Νωρίτερα διαχειριστές αφαίρεσαν από τον ιστότοπο βίντεο στο οποίο ο μεγιστάνας καλούσε τους οπαδούς του να «γυρίσουν στα σπίτια τους» αλλά επαναλάμβανε τον αναπόδεικτο ισχυρισμό του ότι του «έκλεψαν» την εκλογική νίκη.
Ο ιστότοπος Twitter ανέστειλε τον λογαριασμό του Τραμπ για 12 ώρες, προειδοποιώντας οτι εάν υπάρξουν νέες παραβιάσεις των όρων χρήσης του, θα τον αναστείλει μόνιμα.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι… αγκαλιές Ζελένσκι-Μακρόν στο χιονισμένο Παρίσι, vid
- «Μπλακ άουτ» στις πτήσεις: Τι δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα για το συμβάν της Κυριακής
- Ε.Ε.: Όσα φέρνουν «για το καλό μας» το 2026
- Στην Κων/πολη για την εορτή των Θεοφανίων ο Κυριάκος Πιερρακάκης
- Γερμανία: Για «πολύ κρίσιμη κατάσταση» στην οικονομία κάνει λόγο ο Μερτς
- Η νέα πρόεδρος της Βενεζουέλας αγκάλιασε τους πρέσβεις Ρωσίας, Ιράν και Κίνας, vid
- ΥΠΕΝ: Χρηματοδοτήσεις έργων διαχείρισης αποβλήτων και αστικών λυμάτων
- Θρίλερ στις Σέρρες με τον τραγικό θάνατο ενός 17χρονου – Συνελήφθη 16χρονος
- Στ. Παπασταύρου: «Τα Θεοφάνεια αναδεικνύουν τη σημασία της ενότητας και της αλληλεγγύης»
- Ευρωπαίοι «ηγέτες» έβγαλαν ανακοίνωση για τη Γροιλανδία – Δεν τόλμησαν να αναφέρουν τον Τραμπ









