Βίντεο: Μετατρέπουν σε καταδότες, τους πολίτες. Καταργούν την ελευθερία του λόγου!

Ρεπορτάζ: Γιώργος Φαρμάκης

Ζούμε σε ένα κόσμο που αλλάζει μέρα με την μέρα. Οι βασικές ελευθερίες του ανθρώπου, πλέον διατρέχουν κίνδυνο. Δεν είναι θέμα πολιτικών ή θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Το θέμα που θα διαβάσετε παρακάτω, μας αφορά όλους


Στην Φινλανδία, το υπουργείο Δικαιοσύνης έβαλε ένα βίντεο στο κανάλι που διατηρεί στο youtube, το οποίο μόνο να μας ανησυχήσει μπορεί.

Σε αυτό, ένας πολίτης ζητάει από τους υπόλοιπους πολίτες, να καταδίδουν στην αστυνομία, αυτούς που δεν μιλούν πολιτικά ορθά. Δηλαδή αυτούς, που εκφέρουν μια άποψη διαφορετική από αυτή που θέλει το κατεστημένο.

Ονομάζουν ρητορική-μίσους, ότι δεν συμφέρει το Παγκόσμιο Κράτος. Δεν είναι δηλαδή, ότι κυνηγάνε τους Τζιχαντιστές που καλούν σε Ιερό Πόλεμο για παράδειγμα. Κυνηγάνε ακόμα και τους πολίτες, που δεν συμφωνούν με την Παγκοσμιοποίηση.

Δείτε το βίντεο (με αγγλικούς υπότιτλους):

Μιας που στο άρθρο διαβάσατε για την πολιτική ορθότητα, θα ήταν καλό να μάθετε τι ακριβώς είναι.

Υπάρχουν κάποιες λέξεις-κλειδιά, οι οποίες είναι αρεστές στο Παγκόσμιο οικονομικο-πολιτικό κατεστημένο.

Ας δούμε μερικές: Κλιματική αλλαγή, Παγκοσμιοποίηση, Ισότητα, Δικαιώματα, Αντιρατσισμός, Μετανάστευση κ.α.

Δεν πρέπει να δίνουμε σημασία στις όμορφες λέξεις. Το θέμα είναι τι υπάρχει κρυμμένο από πίσω. Για παράδειγμα, είναι ωραίο να είμαστε αντιρατσιστές. Ναι, αλλά γενικά δεν πρέπει να είμαστε ρατσιστές και όχι να βάζουμε στις Δομές Φιλοξενίας μόνο μετανάστες και τους Έλληνες αστέγους, να τους αφήνουμε έξω στο κρύο. Αυτό δεν είναι αντιρατσισμός αλλά επιλεκτική ευαισθησία.

Βλέπουμε λοιπόν, πως παίζουν με τις λέξεις οι κύριοι που προωθούν την Παγκοσμιοποίηση. Δηλαδή την Παγκόσμια Γκρίζα κοινωνία, που δεν έχει Έθνος, που έχει μια Θρησκεία, που έχει ένα πολιτικο-οικονομικό σύστημα και φυσικά έναν ανώτατο άρχοντα-βασιλιά ή δικτάτορα.

Πηγή Φωτογραφίας: Pexels.com

  • 35
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...