• Αρχική
  • Άρθρα
  • TOTAL CONTROL: «Η Ελλάδα άλλαξε» – Τα θετικά και τα αρνητικά (Βίντεο)

TOTAL CONTROL: «Η Ελλάδα άλλαξε» – Τα θετικά και τα αρνητικά (Βίντεο)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Η αστυνομία σήμερα πραγματοποίησε επιχείρηση εντός και εκτός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συνέλαβε 5 άτομα, τα οποία αντιμετωπίζουν την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Θετική είδηση!

Τώρα πάμε να δούμε και την αρνητική

Ο κόσμος ζήτησε να υπάρχει ασφάλεια. Το έγκλημα έχει πάρει πολλές μορφές στην χώρα μας. Υπάρχουν γειτονιές στις οποίες δεν «πατάει πόδι» ο κόσμος. Τα παραδείγματα είναι πολλά και τα γνωρίζετε, αφού τα ζείτε (ειδικά στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη).

Ας βάλουμε μπροστά την λογική: Ποιος άφησε την κατάσταση να ξεφύγει τα τελευταία…. 30 χρόνια; Στην εξίσωση μπήκαν και οι αυξημένες μεταναστευτικές ροές από το 2015 και μετά.

Η αλήθεια βρίσκεται μπροστά μας. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς να υπάρχει λόγος.

Να μην χάσουμε το μέτρο. Το να μην σπάει ο καθένας την περιουσία μας είναι λογικό, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θέλουμε να έχουμε τις δυνάμεις καταστολής στην αγκαλιά μας.

Θυμάστε τι συνέβη στην Γαλλία;

Το πρόβλημα και η λύση! Διαβάστε προηγούμενό μας άρθρο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα ιδανικό. Η πολιτική βούληση που όντως υπάρχει, δεν θα πρέπει να καταστρατηγήσει την ελεύθερη βούληση των απλών και καθημερινών ανθρώπων. Ποιος θα ήθελε να «κάνει» την βόλτα του και δίπλα του να υπάρχουν άνδρες οπλισμένοι σαν αστακοί; Σε κανέναν μας δεν αρέσει η κατάσταση που επικρατεί για παράδειγμα στα Εξάρχεια, όμως είναι εξίσου άσχημο να υπάρχει αστυνομοκρατία.

Όλοι θέλουμε να υπάρχουν στοχευμένες παρεμβάσεις στις περιοχές που υπάρχει αποδεδειγμένα πρόβλημα. Δεν θέλουμε όμως, να φτάσουμε στο σημείο να ζούμε με τα όπλα δίπλα μας.

Πάνω από όλα είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Πηγή εικόνας: eurokinissi