Μόνο στο EL: Έτσι θα έρθει παγκόσμια το τέλος των πολιτικών (ΒΙΝΤΕΟ)

Τουλάχιστον με την μορφή που γνωρίζουμε...

Είναι γνωστό πως οι άνθρωποι σε παγκόσμια κλίμακα έχουν απογοητευτεί από τους πολιτικούς. Αυτό δείχνουν με σαφή νούμερα και έρευνες που έχουν γίνει σε όλον τον πλανήτη και αυτό λέει η ίδια παγκόσμια κοινή γνώμη. Για του λόγου το αληθές πριν περάσουμε στο τι έρχεται, ας δούμε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή παγκόσμια.

Έρευνα που διεξήχθη από την IPSOS MORI, έδειξε πως εν γένει το πιο αξιόπιστο επάγγελμα είναι οι επιστήμονες. Όπως φαίνεται με ποσοστό 60% φαίνεται να τους εμπιστεύονται οι περισσότεροι. Ακολουθούν οι γιατροί και οι δάσκαλοι με 56 και 52% αντίστοιχα.

Κατεβαίνοντας την κλίμακα, 13% των πολιτών παγκοσμίως εμπιστεύεται τους διαφημιστές, 12% τους υπουργούς, ενώ….οι απλοί πολιτικοί καταφέρνουν να κερδίζουν την εμπιστοσύνη του «αστρονομικού» 9% των πολιτών σε όλον τον κόσμο.

Έτσι είναι βέβαιο πως οι πολιτικοί έχουν απογοητεύσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τους ανθρώπους και δεν τους εμπιστεύονται πια να κρατούν τις τύχες των χωρών τους στα χέρια τους!

Γιαυτό, ετοιμάζεται η…αντικατάστασή τους. Το θέμα είναι τι θα τους αντικαταστήσει παγκόσμια!

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες επιστημόνων και ειδικών του χώρου της τεχνολογίας, η ανάπτυξη και η εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης, μπορεί να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από τους αναξιόπιστους πολιτικούς, χωρίς να καταργήσουμε τον θεσμό των πολιτικών!

Όπως λένε οι ειδικοί, ένας πολιτικός έχει πολλά μειονεκτήματα επειδή είναι…άνθρωπος! Έτσι πολλοί πολιτικοί κοιτούν να εκμεταλλευτούν τη θέση τους για να πλουτίσουν, δωροδοκούνται, πολλές φορές δεν είναι έντιμοι και δεν δουλεύουν όπως και όσο θα έπρεπε.

Η λύση σε αυτό, είναι μια τεχνητή νοημοσύνη, που δίχως τα ανθρώπινα μειονεκτήματα, θα είναι «άψογη» βάσει προγραμματισμού!

Στο σημείο αυτό, τίθενται δυο μεγάλα ερωτήματα:

Ερώτημα 1: Μπορεί ένα ρομπότ να κάνει τη δουλειά ενός πολιτικού;

Ερώτημα 2: Θέλουμε σαν ανθρωπότητα να δούμε έναν τέτοιο κόσμο;

Κρατήστε τα δυο αυτά ερωτήματα στο μυαλό σας, και δείτε το παρακάτω βίντεο!

Λέτε να έρθει η ώρα να ψηφίσουμε για ένα…ρομπότ;

Μήπως όμως και αυτό το είχε πει αλλά και γράψει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος πριν χρόνια;

Θυμηθείτε:

(φώτο: Pexels)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...