• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τι είναι χειρότερο από τον κορωνοϊό;;; Το σενάριο που δοκίμασαν και ετοιμάζουν, vid

Τι είναι χειρότερο από τον κορωνοϊό;;; Το σενάριο που δοκίμασαν και ετοιμάζουν, vid

Το el.gr δίνει τις λεπτομέρειες...

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, στα τέλη του 2020, είχε προειδοποιεί για μια νέα κρίση “ακόμη πιο σημαντικών οικονομικών και κοινωνικών επιπτώσεων από τον COVID19”.

Όπως είχε δηλώσει ο επικεφαλής του σχεδίου «Μεγάλη Επανεκκίνηση» (μετατροπή της παγκόσμιας οικονομίας-κοινωνίας – ΕΔΩ), Klaus Schwab, τον Νοέμβριο του 2020:

«Όλοι γνωρίζουμε, αλλά εξακολουθούμε να μην δίνουμε δέουσα προσοχή στο τρομακτικό σενάριο μιας μαζικής επίθεσης στον κυβερνοχώρο, που θα μπορούσε να προκαλέσει πλήρη κατάρρευση στην παροχή ρεύματος, στις μεταφορές, στις υπηρεσίες των νοσοκομείων, στην κοινωνία μας στο σύνολό της. Η κρίση του COVID-19, από αυτή την άποψη, θα μοιάζει με μία μικρή διαταραχή σε σύγκριση με μια μεγάλη επίθεση στον κυβερνοχώρο. Ας χρησιμοποιήσουμε την κρίση COVID19 ως μία συγκυριακή ευκαιρία, προκειμένου να προβληματιστούμε σχετικά με τα μαθήματα που μπορεί να αντλήσει η κοινότητα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, ώστε να βελτιώσουμε την ετοιμότητά μας για μία πιθανή πανδημία στον κυβερνοχώρο».

Μάλιστα το 2020, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) πραγματοποίησε μια προσομοίωση με την ονομασία «Cyber ​​Polygon 2020». Εκεί προβλέπεται μια επερχόμενη παγκόσμια καταστροφή, που θα επέφερε μια παγκόσμια «πανδημία στον κυβερνοχώρο».

Ομοίως με το «Event 201» του διεθνιστή Μπιλ Γκέιτς που πρόβλεψε τον κορωνοϊό πριν ξεσπάσει, το Cyber ​​Polygon 2020 προγραμμάτισε προγνωστικά μια επερχόμενη κυβερνοεπίθεση εφοδιαστικής αλυσίδας παρόμοια με την επίθεση SolarWinds που συνέβη νωρίτερα αυτό το έτος.

Συγκεκριμένα, στις 8 Ιουλίου του 2020 διεξήχθη η Cyber Polygon 2020, η δεύτερη μεγαλύτερη άσκηση στον κόσμο, με θέμα τη κυβερνοασφάλεια!

Το όλον θέμα δεν αφορούσε μόνο εταιρικές τεχνικές ομάδες, αλλά είχαν προσκληθεί ανώτατοι αξιωματούχοι διεθνών οργανισμών και κορυφαίων εταιρειών.

Το συνέδριο παρακολούθησαν εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο.

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν: «Ψηφιακή Πανδημία: πώς να αποφευχθεί μια κρίση και να ενισχυθεί η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σε όλα τα επίπεδα».

Μεταξύ των άλλων, ακτινογραφήθηκαν οι συνέπειες μιας παγκόσμιας κυβερνοεπίθεσης που θα «έριχνε» τα πληροφοριακά συστήματα των δημοσίων υπηρεσιών, αλλά και των ιδιωτικών επιχειρήσεων των περισσοτέρων χωρών! Παράλληλα θα εξαφάνιζε τα δεδομένα των απλών πολιτών που φυλάσσονται σε υπηρεσίες cloud.

Συντονιστής της προσομοίωσης ήταν το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός και πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια, στο τεχνικό κομμάτι, της ρωσικής τράπεζας Sberbank και της εταιρείας κυβερνοασφάλειας Βi.zone.

Συμμετείχαν στο συνέδριο μέλη της Ιντερπόλ, αλλά και μεγάλων διεθνιστικών πολυεθνικών εταιρειών, όπως η VISA και η ΙΒΜ.

Οι ειδικοί της πληροφορικής (Κόκκινη Ομάδα – Sberbank και Βi.zone) θα προσπαθούσαν να χακάρουν 120 ομάδες (μπλε ομάδα).

Η εν λόγω προσομοίωση ήταν αντίστοιχη με εκείνη που είχε διοργανώσει ο Μπιλ Γκέιτς με τίτλο «Event 201», που έγινε τον Οκτώβριο του 2019 στη Νέα Υόρκη, πριν ξεσπάσει η κρίση με τον κορωνοϊό, όπως αναφέραμε πιο πάνω. Έχουν τον ίδιο φορέα! Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό;;;

Το Cyber​​Polygon 2020 είναι μέρος του προγραμματισμένου “great reset”, της «μεγάλης επανεκκίνησης» του WEF, που ανακοινώθηκε δημοσίως αρκετούς μήνες πριν, και αποκάλυψε πρώτο, πανελληνίως, το el.gr! Θα λειτουργήσει ως απαραίτητο ερέθισμα, για την μετάβαση σε μια νέα εποχή για τον πλανήτη.

Σύμφωνα με τον Σβαμπ, όπως είδαμε παραπάνω, αν εφαρμοστεί, τότε θα καταρρεύσουν τα νοσοκομεία, η ενέργεια, οι μεταφορές και τελικά όλες οι κοινωνίες στο σύνολό τους. Η θωράκιση του διαδικτύου όμως είναι κάτι που καμία εταιρεία ή χώρα δεν μπορεί να κάνει μόνη της, αλλά μόνον όλες μαζί ή ενδεχομένως μία παγκόσμια κυβέρνηση με την βοήθεια υπερυπολογιστών με τεχνητή νοημοσύνη. Όπως διαβάσατε στο el.gr ήρθαν ήδη στην Ευρώπη (ΕΔΩ).

Μαζί με τα λόγια του Schwab, κυκλοφόρησε και η προβολή ενός σοκαριστικού βίντεο, για το τι θα σήμαινε, αν ομάδες από εγκληματίες χάκερ εκβίαζαν ολόκληρες χώρες, διεθνείς οργανισμούς, επιχειρήσεις και ιδιώτες, αν το διαδίκτυο «έπεφτε», αν χάνονταν δεδομένα κι επικρατούσε κόλαση.

Ο Schwab πιστεύει λοιπόν, πως θα έλθει μια χειρότερη κρίση από αυτήν του κορωνοϊού. Μένει να δούμε τι θα συμβεί τελικά!

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.