• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σημαντικό: Το όραμα της Κίνας, για το Παγκόσμιο Διαδίκτυο

Σημαντικό: Το όραμα της Κίνας, για το Παγκόσμιο Διαδίκτυο

Οι Κινέζοι προωθούν ένα…διαδικτυακό μοντέλο που δεν θα σας αρέσει καθόλου.

Το όραμα των «δαιμόνιων» Κινέζων για το Παγκόσμιο Διαδίκτυο, μόνο καλό δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε.

Η Κίνα σε απόλυτη συνεργασία με εταιρείες-κολοσσούς, προσπαθεί να δημιουργήσει ένα απόλυτα ελεγχόμενο Παγκόσμιο διαδικτυακό χώρο.

Το el, εδώ και καιρό σας ενημερώνει για τις περίεργες κινήσεις της Κίνας. Διαβάστε παλιότερά μας άρθρα (Κάντε κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Η νέα οικονομική υπερδύναμη, θέλει να ελέγχει απόλυτα τους πολίτες της και ΟΧΙ ΜΟΝΟ, Αν οι Κινέζοι αναλάβουν τον ρόλο του Παγκόσμιο χωροφύλακα, σύντομα το Παγκόσμιο διαδίκτυο θα αποκτήσει ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.

1.Οι δημοσιεύσεις θα είναι απόλυτα ελεγχόμενες

2.Δεν θα υπάρχει ανωνυμία

3.Θα υπάρχει ένα σύστημα βαθμολόγησης των επιδόσεων των πολιτών (το σύστημα αυτό, λέγεται dragonfly όπως διαβάσατε σε παλιότερό μας άρθρο)

Σημείωση: Η κατάσταση που επικρατεί στην Κίνα, είναι πραγματικά χαοτική, αφού η κυβέρνηση από την μια προωθεί Κομμουνιστικές πρακτικές (λογοκρισία κλπ) και από την άλλη προωθεί την φιλελευθεροποίηση της κινεζικής οικονομίας (κίνηση που δεν συνάδει με την ιδεολογία του Κομμουνισμού). Αυτό συμβαίνει, επειδή διάφοροι οίκοι διαφορετικών συμφερόντων, έχουν την έδρα τους στην Κίνα.

Υπενθύμιση: Αν τελικά οι κινέζοι δεν αναλάβουν τον ρόλο του Παγκόσμιου χωροφύλακα (που κάποτε είχαν οι ΗΠΑ του Ομπάμα), υπάρχει και άλλη εναλλακτική. Διαβάστε παλιότερό μας άρθρο (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

photo credits: pexels.com