Σφάλμα στο Samsung Messages επιτρέπει αποστολή φωτογραφιών σε τυχαία επαφή

Σύμφωνα με καταγγελίες κατόχων smartphone Samsung,

η εφαρμογή Samsung Messages στέλνει φωτογραφίες σε τυχαίες επαφές χωρίς τη γνώση του κατόχου! Άγνωστο παραμένει ποια μοντέλα επηρεάζονται.

Αναφορές θέλουν τον εντοπισμό σοβαρού σφάλματος στην εφαρμογή αποστολής μηνυμάτων των κινητών Samsung που έχει ως αποτέλεσμα την αποστολή φωτογραφιών του χρήστη σε τυχαίες επαφές του!

Αρκετοί χρήστες κινητών Samsung έχουν αναφέρει στο Reddit περιστατικά που η εφαρμογή Samsung Messages έστειλε φωτογραφίες σε κάποια επαφή τους. Ένας χρήσης ανέφερε ότι ολόκληρο το αρχείο φωτογραφιών του εστάλη κατά τη διάρκεια της νύχτας στην κοπέλα του χωρίς ο ίδιος να κάνει τίποτα. Στη συζήτηση υπήρξαν και άλλοι που ανέφεραν αντίστοιχα περιστατικά.

Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα ότι δεν εμφανίζεται οποιαδήποτε ενημέρωση στην οθόνη του κινητού για τις εικόνες που η εφαρμογή αυτοβούλως διαμοιράστηκε. Ως εκ τούτου ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για το γεγονός από την αντίδραση του παραλήπτη.

Άγνωστο παραμένει εάν το σφάλμα στην εφαρμογή επηρεάζει συγκεκριμένα μοντέλα του τεχνολογικού κολοσσού. Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι χρήστες που ανέφεραν πρόβλημα χρησιμοποιούν συσκευές Samsung Galaxy S9 και Galaxy Note 8. Οι ίδιοι θεώρησαν πως το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά από πρόσφατη αναβάθμιση της εφαρμογής από το Galaxy App store.

Από Sputnik

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu