Πως ΔΕΝ θα εκλεγεί ο Τραμπ στις εκλογές του 2020: Εφιαλτικό «σκοτεινό» σχέδιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Νέα Τάξη των Πραγμάτων ποτέ δεν δέχτηκε την ήττα που υπέστη από την Εθνική Δεξιά στις ΗΠΑ, με την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Καθώς πλησιάζει το 2020 και οι Αμερικανικές εκλογές, είναι ξεκάθαρο πως θα προσπαθήσει με κάθε δυνατό τρόπο να τις κερδίσει, εκτοπίζοντας τον Εθνικοδεξιό μεγιστάνα. Εκτός από την ασταμάτητη προπαγάνδα στα συστημικά MEDIA, που αποτελεί το κύριο και γνωστό όπλο της, σύμφωνα με ορισμένους κύκλους, ετοιμάζεται μια άνευ-προηγουμένου παρέμβαση της Google.

Ένας πρώην μηχανικός της Google, ο Κέβιν Τσερνέκι, δήλωσε πως ο τεχνολογικός κολοσσός, έχει έτοιμο ένα σχέδιο εμπλοκής στην προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ, που σκοπός του είναι η χειραγώγηση εκατομμυρίων ψήφων των Αμερικανών πολιτών.

Ο Κέβιν, στις 5 Αυγούστου, περίπου μια εβδομάδα πριν δηλαδή, αποκάλυψε στην εκπομπή « Fox and Friends», όπου ήταν καλεσμένος, ότι όταν εξελέγη ο Τραμπ στις ΗΠΑ, η ηγεσία της Google, ορκίστηκε πως αυτό δεν πρόκειται να ξανασυμβεί και θα σιγουρέψουν με κάθε δυνατό τρόπο, ότι ο Τραμπ θα χάσει το 2020.

Μην ξεχνάμε, πως το 2016 η Google κατηγορήθηκε από τον διακεκριμένο ψυχολόγο Ρόμπερτ Επστάιν, για το ότι τα αποτελέσματα στην μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο, ευνοούσαν την εκλεκτή της Νέας Τάξης, Χίλαρη Κλίντον.

Για του λόγου το αληθές, δείτε πως αντέδρασε η Google, όταν εξελέγη ο Τραμπ:

Η εταιρεία ωστόσο υποστήριξε πως οι παραπάνω αντιδράσεις αποτελούν προσωπικές απόψεις των εργαζόμενών της και η ίδια δεν παίρνει κάποια θέση, πράγμα που φυσικά δεν ισχύει.

Τον Απρίλιο του 2019, η Google, κατηγορήθηκε για χειραγώγηση των αποτελεσμάτων στις αναζητήσεις, όταν αποδείχθηκε πως απέκλειε δεξιές ιστοσελίδες από το να είναι ορατές στη μηχανή αναζήτησής της, αλλά και πως δίνει προτεραιότητα σε αριστερές ιστοσελίδες σε σχέση με τις αντίστοιχες συντηρητικές.

Πως όμως σκοπεύει η Google να πετύχει να μη βγει ο Τραμπ;

Σύμφωνα με τον εταιρικό σύμβουλο στην κυβερνοασφάλεια των ΗΠΑ, Ριτς Τεχράνι, εφόσον η Google κατέχει τους αλγόριθμους, μπορεί να κάνει «ό,τι θέλει για να αλλάξει τις σκέψεις και να μεταβάλλει τις ψήφους», προσθέτοντας πως «έως και 10 εκατομμύρια ψήφοι μπορούν να επηρεαστούν».

Ο Ρόμπερτ Επστάιν δηλώνει επίσης πως:

«Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, μόνο η Google έχει επηρεάσει το 25% των αποτελεσμάτων σε εθνικές εκλογές ανά τον κόσμο για σειρά ετών. Η έρευνά μου, επίσης, υποδεικνύει ότι τόσο η Google όσο και το Facebook συστηματικά έχουν αντίκτυπο στη σκέψη και στη συμπεριφορά τουλάχιστον σε 2,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως -σύντομα θα φτάσουν στα 4 δισεκατομμύρια- χωρίς οι άνθρωποι να το γνωρίζουν και χωρίς να υπάρχει κάποιο ίχνος που να μπορούν να ακολουθήσουν οι Αρχές».

Με λίγα λόγια, η Google (που μεταξύ άλλων ελέγχει και το YouTube) αλλά και το Facebook, ελέγχοντας τους αλγόριθμους για το τι και πότε το βλέπουν οι χρήστες των ιστοσελίδων τους, σκοπεύουν να επηρεάσουν εκατομμύρια Αμερικάνους, για να μη βγει και πάλι ο Τραμπ.

Ωστόσο, όση προπαγάνδα και να κάνει η Νέα Τάξη μέσω των οργάνων της, οι Αμερικανοί ξέρουν πως ο Τραμπ μείωσε τους φόρους στη χώρα τους και έφερε πολλές νέες δουλειές. Ξέρουν ότι τους προστατεύει από την ανεξέλεγκτη δράση των μεταναστών και πως για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια έχουν εθνική κυβέρνηση. Θα ήταν τουλάχιστον ανόητο να πετάξουν τον Τραμπ και να επιλέξουν και πάλι τη Νέα Τάξη.

Κλείνοντας ωστόσο, πρέπει να πούμε πως για τίποτε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, αφού…«άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου».

Η λογική λέει πως ο Τραμπ θα επανεκλέγει. Από την άλλη, η προπαγάνδα της Νέας Τάξης καλά κρατεί αν και οι περισσότεροι Αμερικάνοι φαίνεται πως δεν επηρεάζονται από αυτή.

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο θα βλέπουμε να συμβαίνουν διάφορα «περίεργα» στις ΗΠΑ, για να φέρουν τον κόσμο στην κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση, ώστε να δεχτεί την προπαγάνδα της Νέας Τάξης κατά του Τραμπ.

Βέβαια, η Εθνική Δεξιά (Παλαιά Τάξη Πραγμάτων) σίγουρα δεν θα μείνει αμέτοχη και δεν αποκλείεται να δούμε νέες συγκρούσεις ανάμεσα στους οπαδούς της Νέας και της Παλαιάς Τάξης των Πραγμάτων.


(φώτο: Pexels)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...