• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πολίτες δυσφορούν επειδή ΔΕΝ τους ελέγχουν!!! Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο ΒΙΝΤΕΟ

Πολίτες δυσφορούν επειδή ΔΕΝ τους ελέγχουν!!! Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο ΒΙΝΤΕΟ

Τέτοια βλέπει το Κράτος και πετσοκόβει...

Η κινητικότητα από και προς τα νησιά ανεβαίνει μέρα τη μέρα- κυβερνητικά στελέχη υποστηρίζουν ότι οι διεθνείς αφίξεις επιβατών στο αεροδρόμιο της Αθήνας την περασμένη εβδομάδα ήταν 42% κάτω από το επίπεδο του 2019 και 130% πάνω από το 2020.

Κόσμος μπαίνει στα πλοία από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο με αρνητικό τεστ Covid-19. Για την ακρίβεια, με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού (εφόσον έχουν περάσει δεκατέσσερις ημέρες ύστερα από τη δεύτερη δόση του εμβολίου), με επίσημη βεβαίωση νόσησης, με αρνητικό αποτέλεσμα PCR test 72 ωρών ή με αρνητικό αποτέλεσμα rapid test 48 ωρών. Για τα παιδιά γίνεται δεκτό self test , ενώ άπαντες συμπληρώνουν το ερωτηματολόγιο δήλωσης υγείας.

Και για το ταξίδι της επιστροφής από τα νησιά προς την ηπειρωτική χώρα; Δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις αρνητικό τεστ ή πιστοποιητικό εμβολιασμού. Αυτό που ισχύει μέχρι σήμερα είναι η ισχυρή σύσταση για self test.

Όπως θα δείτε στο βίντεο υπάρχουν οι πολίτες ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ να σκαναριστούν και να ελεγχθούν… Δίνουν μάλιστα το βίντεο στα μέσα ενημέρωσης!!!