• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πληροφορίες που σοκάρουν – Τι μπορεί να συμβεί, ανά πάσα στιγμή

Πληροφορίες που σοκάρουν – Τι μπορεί να συμβεί, ανά πάσα στιγμή

Σύμφωνα με έκθεση των Ηνωμένων Εθνών, το Ισλαμικό Κράτος υπάρχει ακόμα, απλά άλλαξε τακτική.

Οι Τζιχαντιστές άλλαξαν τρόπο δράσης. Οι στρατιώτες του πλέον είναι “ήρεμοι” και απόλυτα κρυφοί. Δηλαδή ακολουθούν το “πρόγραμμα” που ακολουθούν οι πράκτορες των υπηρεσιών πληροφοριών.

Κανένας δεν μπορεί να ξέρει πόσοι καλυμμένοι Τζιχαντιστές έχουν εισέλθει προσποιούμενοι τους μετανάστες, στην Ευρώπη των ανοιχτών συνόρων και όχι μόνο. Επίσης υπήρξαν οι περιπτώσεις 6000 Ευρωπαίων πολιτών, οι οποίοι πήγαν στην Συρία και πολέμησαν υπέρ του Ισλαμικού Κράτους. Τώρα ας το σκεφτούμε αντίστροφα. Χιλιάδες μαχητές του Ισλαμικού Κράτους να έχουν εισέλθει στην Ευρώπη προσποιούμενοι τους μετανάστες όπως διαβάσατε και παραπάνω και να ετοιμάζουν επιθέσεις.

Που βρίσκουν τα χρήματα; Οι τζιχαντιστές έχουν πρόσβαση σε πολλά εκατομμύρια, με την έκθεση να εκτιμά ότι τα ποσά ξεκινάν από τα 50 εκατ.δολάρια και μπορεί να φτάνουν τα… 300 εκατ.δολάρια.

Η ομοιότητα με τις υπηρεσίες πληροφοριών: Λειτουργούν στο σκοτάδι και εναρμονίζονται σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Λειτουργούν ως “κοιμώμενοι πράκτορες” μέχρι την στιγμή που παίρνουν εντολή να “ξυπνήσουν”. Από ότι φαίνεται έχουν μελετήσει πολύ καλά την Δύση. Είναι πιθανό, να βλέπουμε έναν καθημερινό άνθρωπο, ο οποίος όμως μόνο….. καθημερινός δεν είναι.

Πως επικοινωνούν με τον πυρήνα του Ισλαμικού Κράτους: Αυτό ακόμα δεν έχει εξηγηθεί, αν και υπάρχουν βάσιμες υποψίες, ότι αυτό γίνεται μέσω των Κοινωνικών Δικτύων και επιπλέον υπάρχουν βίντεο προπαγάνδας του Ισλαμικού Κράτους, τα οποία έχουν μεγάλη απήχηση στους ακραίους Ισλαμιστές ανά τον κόσμο.

Το Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποιεί μια εξελιγμένη τύπου προπαγάνδα λοιπόν.

Να σας θυμίσουμε ότι παλιότερα η Ρωσία είχε δημοσιοποιήσει υλικό στο οποίο φαινόταν ότι οι Τούρκοι έκαναν λαθρεμπόριο πετρελαίου με τους τζιχαντιστές. Η Τουρκία εκείνη την εποχή, ήταν σύμμαχος του Ομπάμα.

Photo:pexels