• Αρχική
  • Άρθρα
  • SPY NEWS
  • Πικρή δικαίωση του el.gr: Οι Ρεπουμπλικάνοι έχασαν την δυναμική τους, είπε ο Τραμπ – H προβοκάτσια με τις βόμβες, έπιασε τόπο. Η αστυνομία αυξάνει τις παρακολουθήσεις!!

Πικρή δικαίωση του el.gr: Οι Ρεπουμπλικάνοι έχασαν την δυναμική τους, είπε ο Τραμπ – H προβοκάτσια με τις βόμβες, έπιασε τόπο. Η αστυνομία αυξάνει τις παρακολουθήσεις!!

Του Γιώργου Φαρμάκη

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει πέρα από κάθε όριο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι βόμβες που…έβαλαν τα τσιράκια της Νέας Τάξης στον εαυτό τους, έπιασαν τόπο. Περισσότερα για το βρώμικο παιχνίδι της Νέας Τάξης, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ!

Τι δήλωσε ο Τραμπ και γιατί δικαίωσε με αυτό τον τρόπο, το el.gr που από την πρώτη στιγμή, μετέδωσε την πληροφορία του infowars, που..έλεγε ότι οι αποστολές των βομβών ήταν ακόμα μια προβοκάτσια της Νέας Τάξης:

Ο Τραμπ έγραψε σήμερα στο Twitter, ότι η ειδησεογραφική μετάδοση των ειδήσεων για τα ύποπτα πακέτα που είχαν στόχους υψηλόβαθμους πολιτικούς των Δημοκρατικών, αλλά και επικριτές του προέδρου, έχει μειώσει την προεκλογική δυναμική των υποψηφίων του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, για τις ενδιάμεσες εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

“Οι Ρεπουμπλικάνοι τα πηγαίνουν τόσο καλά στην πρόωρη εκλογική διαδικασία, αλλά και στις δημοσκοπήσεις και τώρα αυτά τα γεγονότα για τις “Βόμβες” συμβαίνουν και η δυναμική μειώνεται, από τις ειδήσεις που δεν αναφέρονται στην πολιτική. Είναι πολύ ατυχές αυτό που συμβαίνει,” έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

Σχόλιο: Ο Τραμπ δεν είπε με άμεσο τρόπο ότι πρόκειται για προβοκάτσια, πως θα μπορούσε άλλωστε με όλα αυτές τις επιθέσεις που δέχεται, αλλά τόνισε το γεγονός ότι οι βόμβες επηρέασαν με αρνητικό τρόπο τους Ρεπουμπλικάνους.

Άλλη μια είδηση, που απλά επιβεβαιώνει τον κανόνα……Ποιον κανόνα;

Η Νέα Τάξη, δίνει το πρόβλημα αλλά και την λύση!!!

Το πρόβλημα είναι οι βόμβες και ένα μέρος της λύσης που έδωσε, το διαβάσατε παραπάνω, τώρα θα διαβάσετε και το…άλλο μέρος της λύσης, το οποίο δεν θα σας αρέσει καθόλου:

Σύμφωνα με τα όσα διαβάσαμε στην ενημερωτική ιστοσελίδα infowars, η αστυνομία στις ΗΠΑ, έχει σκοπό να αυξήσει τις παρακολουθήσεις. Θα τοποθετηθούν περισσότερες κάμερες και συστήματα που θα μπορούν να διαβάσουν τα βιομετρικά των πολιτών, χωρίς ωστόσο να υπάρχει διευκρίνιση αν τα παραπάνω μέτρα, θα εφαρμοστούν σε ολόκληρη την χώρα ή μόνο στα μέρη που συχνάζουν οι..πολιτικοί στόχοι.

Να είστε σίγουροι όμως, ότι τα παραπάνω μέτρα σύντομα, θα εφαρμοστούν παντού. Ότι γίνεται στις ΗΠΑ, μετά γίνεται σε ολόκληρο τον κόσμο!!!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...