Παραιτήθηκαν οι συνιδρυτές του Instagram

Παρελθόν αποτελούν από τη διοίκηση του Instagram οι συνιδρυτές της δημοφιλούς πλατφόρμας, οι οποίοι ανακοίνωσαν την παραίτησή τους.

Η δήλωση του Ζούκερμπεργκ και τα δημοσιεύματα περί προστριβών.

Την παραίτησή τους υπέβαλαν οι συνιδρυτές του Instagram, Κέβιν Σίστρομ και Μάικ Κρίγκερ, οι οποίοι μέχρι πρότινος κατείχαν τις θέσεις του εκτελεστικού διευθυντή και του υπεύθυνου τεχνικών υπηρεσιών, αντίστοιχα.

Οι δύο άνδρες δεν παρείχαν περαιτέρω πληροφορίες για τους λόγους αποχώρησης από τη διοίκηση της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, ενώ δεν διευκρίνιζαν και τον ακριβή χρόνο παραίτησης.

Από την πλευρά του, πάντως, ο Σίστρομ ανέγραψε στο blog που διατηρεί, ότι αμφότεροι σχεδιάζουν «να έχουν κάποιο χρόνο εκτός εργασίας για να εξερευνήσουν την περιέργεια και την καινοτομία τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Instagram ανήκει στον όμιλο της Facebook Inc, με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ να δηλώνει πως αδημονεί «να δει το επόμενο δημιούργημά τους».

Σύμφωνα πάντως, με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, η παραίτηση των δύο συνιδρυτών αποδίδεται στις προστριβές που είχαν με τον επικεφαλής του Facebook για την ευρύτερη στρατηγική του κοινωνικού δικτύου.

Από Sputnik

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu