• Αρχική
  • Άρθρα
  • SPY NEWS
  • Οι Άγγλοι συνεχίζουν να «παίζουν», με τα νεύρα του Πούτιν – Η υπόθεση Σκριπάλ, δεν έχει κλείσει!

Οι Άγγλοι συνεχίζουν να «παίζουν», με τα νεύρα του Πούτιν – Η υπόθεση Σκριπάλ, δεν έχει κλείσει!

Η Βρετανία ζήτησε σήμερα να συγκληθεί κατεπειγόντως το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών,

μετά την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, σε βάρος δύο αξιωματικών της ρωσικής υπηρεσίας στρατιωτικών πληροφοριών. που κατηγορούνται από το Λονδίνο ότι διέπραξαν την επίθεση με τον νευροτοξικό παράγοντα Νόβιτσοκ εναντίον του Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του, Γιούλιας, τον περασμένο Μάρτιο.

Ένας εκπρόσωπος της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι είπε ότι η χώρα του σκοπεύει να παρουσιάσει τις αποδείξεις σε αυτή την έκτακτη συνεδρίαση που θα γίνει αύριο Πέμπτη, γύρω στις 18.30 (ώρα Ελλάδας).

Η Κάρεν Πιρς, η εκπρόσωπος της Βρετανίας στα Ηνωμένα Έθνη, είπε στους δημοσιογράφους ότι το Λονδίνο θέλει να ενημερώσει τους εταίρους του για τις τελευταίες εξελίξεις και τις έρευνες των βρετανικών αρχών.

Η απάντηση της Μόσχας

Ο βρετανός πρεσβευτής στο Λονδίνο Λάουρι Μπρίστοου, κλήθηκε σήμερα στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, όπου είχε συνομιλίες με αξιωματούχο του υπουργείου Εξωτερικών για το θέμα της δηλητηρίασης του Ρώσου πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο Interfax.

Συγκεκριμένα ο Βρετανός πρεσβευτής συναντήθηκε με τον Ίγκορ Νεβέροφ, διευθυντή της δεύτερης ευρωπαϊκής διεύθυνσης του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Οι Άγγλοι μάλλον δεν έχουν καταλάβει, ποιον προσπαθούν να..χτυπήσουν. Ο Πούτιν θα απαντήσει κατάλληλα.

Μια μικρή..υπενθύμιση:

Ο Πούτιν κάποτε είχε πει ότι η Αγγλία, είναι ένα μικρό νησί και πράγματι έχει δίκιο. Η Ρωσία πλέον είναι μια χώρα μεγάλη και αυτό δεν θα πρέπει να το προσπερνάει έτσι απλά, κανείς.

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu