Μόνο στο el: Ο Τραμπ προωθεί το “τέλειο” Σύστημα Παρακολούθησης των πολιτών;

Του Γιώργου Φαρμάκη

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση μας έρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Τραμπ είναι κοντά στο να πάρει μια απόφαση-σταθμό για την ελευθερία των Αμερικανών και αργότερα των υπόλοιπων λαών. Το Obamacare που ήταν το νομοσχέδιο για την ασφάλιση των πολιτών απορρίφθηκε από την κυβέρνηση του Τραμπ. Μεταξύ άλλων (το Obamacare) περιελάμβανε και την εμφύτευση μικροτσίπ στον κόσμο, προκειμένου να έχει ασφάλιση.


Η σημερινή αμερικανική κυβέρνηση, έρχεται τώρα για να δώσει την δική της λύση.Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα, μέσα στο νέο τμήμα που έχει την ονομασία HARPA (Health and Human Services Department) γνωστό και ως HHS, θα ενταχθεί κάτι που μόνο τριγμούς μπορεί να προκαλέσει.

Τι είναι η HARPA και γιατί μας ενδιαφέρει: Είναι αντίστοιχη της DARPA μόνο που «εστιάζει» στην έρευνα και στην τεχνολογία στον χώρο της υγείας.

Μέσα στην HARPA ο Τραμπ είναι έτοιμος να εισαγάγει ένα σύστημα αξιολόγησης ασθενών, το οποίο θα συλλέγει τα δεδομένα των πολιτών.Το συγκεκριμένο σύστημα θα παίρνει δεδομένα από την Amazon, από την Google, από την Apple και φυσικά από τις βάσεις δεδομένων των νοσοκομείων. Δεν θα ελέγχει απλά την υγεία των πολιτών αλλά αυτό θα είναι το επίκεντρο.

Η Νέα Τάξη στην Κίνα με παρόμοιο σύστημα ελέγχει την κοινωνική και εργασιακή συμπεριφορά των πολιτών. Η Παλαιά Τάξη στις ΗΠΑ, θέλει να ελέγξει την κατάσταση της Υγείας των πολιτών.

Σύμφωνα με την Washington Post, η ιδέα του Συστήματος Αξιολόγησης Υγείας των Πολιτών, βρίσκει σύμφωνο τον Αμερικανό πρόεδρο. Τι σημαίνει αυτό, θα το δούμε στην πορεία.

Θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε για κάθε εξέλιξη. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και απαιτεί μεγάλη προσοχή. Η ελευθερία μας κινδυνεύει!

Να σημειωθεί ότι δεν γνωρίζουμε τι θα πράξει τελικά ο Τραμπ. Έχει αλλάξει στρατόπεδο ή φτιάχνει ένα σύστημα παρακολούθησης για τα “μάτια” της Παλαιάς Τάξης;

Ο Τραμπ προωθεί το “τέλειο” Σύστημα Παρακολούθησης των πολιτών ή μήπως απλά ροκανίζει χρόνο για να πάρει τον έλεγχο των ΗΠΑ από το Βαθύ Κράτος;

Πηγή εικόνας:pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...