• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μετά τον κορωνοϊό η «GREEK MAFIA»! Κάνεις δεν πρόσεξε τι εφαρμόζεται εδώ και τώρα – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τον κορωνοϊό η «GREEK MAFIA»! Κάνεις δεν πρόσεξε τι εφαρμόζεται εδώ και τώρα – ΒΙΝΤΕΟ

Η προσοχή της χώρας στα μπάνια του λαού!

Το ενδεχόμενο να επεκταθεί η δράση των οργανωμένων εγκληματιών της ελληνικής μαφίας στις τουριστικές περιοχές κατά την θερινή περίοδο εξετάζει η Αστυνομία, σε ένα θέμα που ξέσπασε ξαφνικά με αληθινά θύματα και κινητοποιεί τις Αρχές.

Σήμερα το πρωΐ, σε ενημερωτικές εκπομπές δημοσιογράφοι ζήτησαν αστυνομία στα πρότυπα χωρών, όπως η Βρετανία, όπου σώματα ασφαλείας δρουν ανεξάρτητα (θεωρητικά) από το Κράτος ή το FBI στις ΗΠΑ. Μία αστυνομία, η οποία θα μπορούσε να ελέγχεται από μία ανεξάρτητη αρχή, όπως είχε ζητηθεί προσφάτως στην τηλεόραση, με αφορμή, τότε, τον ξυλοδαρμό πολίτη στην Νέα Σμύρνη. Μια αστυνομία, η οποία λειτουργεί ήδη με βάση την Λευκή Βίβλο, που παρουσίασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρυσοχοΐδης.

Με αφορμή την μαφία (που πάντα υπήρχε) λοιπόν και ενδεχομένως με το βλέμμα στην ανάγκη τήρησης ακόμα περισσότερων μέτρων περιορισμού της ελευθερίας, που θα ακολουθήσουν μετά τα μπάνια του λαού, στην ΕΛ.ΑΣ υπάρχει σχέδιο για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, όχι μόνο σε πόλεις αλλά και σε νησιωτικούς προορισμούς, σε όλη την Ελλάδα.

Ετοιμάζονται μεικτές ομάδες της Ασφάλειας, οι οποίες θα μεταφερθούν στα νησιά, και για ολόκληρη την καλοκαιρινή περίοδο θα προσπαθούν, όπως μεταδίδεται, να έχουν εικόνα για το τι συμβαίνει με τις οργανωμένες συμμορίες που θα επιθυμήσουν να αναλάβουν δράση στους πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς.

Παράλληλα συγκροτείται η πανεπιστημιακή αστυνομία! ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ:

Στα σύνορα, όπου μπαίνουν συνεχώς παράνομοι μετανάστες θα υπάρχει η ίδια ζέση;;;

Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός, με αφορμή την καταπολέμηση της μαφίας, συμπεριλαμβάνει την άντληση επαφών και πληροφοριών που αφορούν υπόπτους, από τα social media. Επίσης, κρίθηκε επιβεβλημένη η δημιουργία μιας αποτελεσματικής υπηρεσίας Προστασίας Μαρτύρων, για πολίτες που καταγγέλλουν σοβαρές υποθέσεις οργανωμένου εγκλήματος προκειμένου να μην απειλούνται και αλλάζουν καταθέσεις στην ακροαματική διαδικασία.

Γιατί όχι όλα αυτά να μην χρησιμοποιηθούν και εναντίον παραβατών ή αντιδρώντων στα μέτρα περιορισμού. Άλλωστε ήδη υπάρχει ο «θεσμός» του καταδότη στις γειτονιές, ενώ μέσω των social media διοργανώνονται πάρτυ ή διαμαρτυρίες.

Μετά τα μπάνια του λαού θα γίνουμε σοφότεροι…

Τα κανάλια πάντως μεταδίδουν πυρετωδώς…