• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μεγάλο ελληνικό κανάλι αποκαλύπτει «παγκόσμιο σχέδιο» κατά των ανθρώπων – Ο Λιακόπουλος είχε δίκιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλο ελληνικό κανάλι αποκαλύπτει «παγκόσμιο σχέδιο» κατά των ανθρώπων – Ο Λιακόπουλος είχε δίκιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τις εκλογές ας επανέλθουμε λίγο στα δικά μας, καθώς οι εξελίξεις στον πλανήτη «τρέχουν»...

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Σε μια συνταρακτική αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχωρά το One Channel, καθώς όλα αυτά που έλεγε και έγραφε ο Λιακόπουλος γίνονται πρώτο θέμα σε δελτία ειδήσεων.

Αφορά στα προσωπικά δεδομένα όλων μας και πώς το Facebook έχει σχεδιάσει να… βάλει «χοντρό» χέρι. Το αποτέλεσμα, σύμφωνα με την δική μας εκτίμηση, θα είναι να ανοίξει ο δρόμος για μία παγκόσμια εξουσία, η οποία θα δώσει την… «λύση»

Το μυστικό σχέδιο φέρει το όνομα «Project Βαρύτητα», αποκαλύπτεται μέσα από άκρως εμπιστευτικά έγγραφα τα οποία δείχνουν ότι η εταιρεία –ή κάποια παγκόσμια αρχή συμπληρώνουμε εμείς- μπορεί ακόμη και να παρακολουθεί τις κινήσεις όλων μας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του One Channel, το οποίο επικαλείται το In.gr, θα γνωρίζουν:

«Που πηγαίνουμε, όπως για παράδειγμα ποια καταστήματα επισκεπτόμαστε και ποιες είναι οι καταναλωτικές μας συνήθειες».

Η παγκόσμια εξουσία θέλει να γνωρίζει που βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή και αυτό συμβαίνει με την θέλησή μας, καθώς στο Facebook αποκαλύπτουμε τα πάντα για τον εαυτό μας, με δέλεαρ να «δειχθούμε» στους άλλους, ώστε να αποσπάσουμε επαίνους και «LIKES».

Πόσο μάλλον αν τελικά επιλέξουμε να αποδεχθούμε την εμφύτευση μικροτσίπ-βιοτσίπ ή νανοτεχνολικών εμφυτευμάτων στον οργανισμό μας.

Το ρεπορτάζ  παρουσιάζεται ως συγκλονιστικό:

«Η Ιστορία έχει δείξει ότι το Facebook και το ιδιωτικό απόρρητο των χρηστών δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το σκάνδαλο Cambridge Analytica, κατά το οποίο αποκαλύφθηκε ότι συλλέχθηκαν με παράνομο τρόπο τα δεδομένα τουλάχιστον 87 εκατομμυρίων χρηστών του Facebook, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για να στηθούν πρότζεκτ πολιτικής χειραγώγησης και επηρεασμού των πολιτών.

Ως όρος, η ιδιωτικότητα αναφέρεται ελάχιστα σε εκατοντάδες σελίδες εμπιστευτικών εγγράφων που αποκτήθηκαν από το βρετανικό περιοδικό Computer Weekly και ο αμερικανικός τηλεοπτικός σταθμός NBC News με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Μάρκ Ζούκερμπεργκ, ιδιοκτήτη του Facebook, και άλλων ανώτερων στελεχών. Πρόσβαση σε κάποια από αυτά τα εμπιστευτικά έγγραφα απόκτησε αποκλειστικά για την Ελλάδα το One Channel.  Και σας παρουσιάζει τα πρώτα συγκλονιστικά στοιχεία.

Τα έγγραφα αυτά κατατέθηκαν από το Facebook και σφραγίστηκαν με τον χαρακτηρισμό «εμπιστευτικά», κατά τη διάρκεια δικαστικής διαμάχης στην Καλιφόρνια. Όπως δείχνουν, το Facebook είχε σκοπό να επεκταθεί και στην παρακολούθηση των κινήσεων των χρηστών του στον φυσικό κόσμο – όταν για παράδειγμα επισκέπτονται ένα εμπορικό κατάστημα. Το συγκεκριμένο εγχείρημα ονομάστηκε «Project Βαρύτητα» και, όπως περιγραφόταν σε έγγραφο, στόχος του ήταν «να φέρει με ειλικρίνεια την ταυτότητα του Facebook σε έναν πραγματικό κόσμο γεμάτο με συνδεδεμένες συσκευές παντού».

Με Bluetooth

H παρακολούθηση των χρηστών στις φυσικές τοποθεσίες θα γινόταν χρησιμοποιώντας συσκευές Bluetooth εντός εμπορικών καταστημάτων για την καταγραφή των καταναλωτικών συνηθειών των χρηστών. «Οι συνεργασίες θα είναι κρίσιμες, καθώς αρχίζουμε να διερευνούμε την ιδέα» έγραφε σε email στέλεχος του Facebook στον τομέα των εταιρικών σχέσεων, τον Φεβρουάριο του 2014. Έως το Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς είχαν επιλεγεί για να συνεργαστούν πιλοτικά 18 επιχειρήσεις και οργανισμοί στη Νέα Υόρκη, από το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΜΟΜΑ), έως μπαρ, βιβλιοπωλεία και παγωτατζίδικα.

Στις αρχές του 2015, η ομάδα του «Πρότζεκτ Βαρύτητα» σχεδίαζε μια ενημέρωση λογισμικού για κινητά τηλέφωνα με λογισμικό Android που θα επέτρεπε την παρακολούθηση των χρηστών του Facebook. Ταυτόχρονα, υπάλληλοι εργάζονταν και για μία άλλη ενημέρωση λογισμικού και πάλι για κινητά με Android που θα επέτρεπε στο Facebook να συλλέγει στοιχεία για την ιστορία των τηλεφωνικών κλήσεων και των γραπτών μηνυμάτων».

in.gr

Αυτά γράφει το ρεπορτάζ. Μάλιστα όπως θα δείτε στο βίντεο, οι δημοσιογράφοι κάνουν λόγο για «απόλυτη παραβίαση της ιδιωτικότητας και πως η προσωπική ζωή δεν είναι πια προσωπική».

Όλα αυτά είναι απλά η αρχή. Ως «λύση» θα έρθει μία παγκόσμια αρχή, η οποία θα εξασφαλίζει την διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων που απλόχερα «μοιράζονται»οι άνθρωποι.

Και όλοι θα εφησυχαστούν, σε αντίθεση με την παγκόσμια κυβέρνηση (βλ. παγκοσμιοποίηση), η οποία θα έχει πλέον τα πάνω χέρι στις ζωές μας.

Ο Λιακόπουλος έχει προειδοποιήσει εδώ και καιρό για τον κίνδυνο καταστρατήγησης της ιδιωτικής μας ζωής και με βάση το ρεπορτάζ του ONE Channel είχε ΔΙΚΙΟ.

Δείτε τα βίντεο από την οπτική γωνία του One Channel:

ΦΩΤΟ pexels