• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κίνδυνος Απαρτχάιντ! Επίσημα λόγια για το τσουνάμι που απειλεί τους πολίτες σε Ελλάδα και Ευρώπη

Κίνδυνος Απαρτχάιντ! Επίσημα λόγια για το τσουνάμι που απειλεί τους πολίτες σε Ελλάδα και Ευρώπη

Η Ελλάδα έχει κάνει δυστυχώς το πρώτο βήμα…

Ο πρόεδρος του κρατιδιακού δεξιού κόμματος «Freie Wähler» κυβερνητικού εταίρου των χριστιανοκοινωνιστών της CSU και υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας, Hubert Aiwanger, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου πως «δεν πρέπει να παρεκκλίνουμε από τα βασικά δικαιώματα υπό την πίεση του κορωνοϊού» σε ένα ευρωπαϊκό μήνυμα που αφορά και την Ελλάδα!!!

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των «ελεύθερων ψηφοφόρων» απορρίπτει κάθε μορφή υποχρεωτικού εμβολιασμού και φοβάται πως θα εφαρμοστούν μέτρα «απαρτχάιντ», κάτι για το οποίο έχει φροντίσει ήδη η ελληνική κυβέρνηση. 

«Ο εμβολιασμός είναι ιατρική παρέμβαση, η απόφαση σχετικά με αυτό είναι ένα στοιχειώδες δικαίωμα πολιτικής ελευθερίας», τονίζει ο Aiwanger, την ώρα που ο έτερος πόλος του κυβερνητικού συνασπισμού στην Βαυαρία, Markus Söder, απαιτεί ακόμη περισσότερους εμβολιασμούς ειδικά σε παιδιά και νέους.

Μάλιστα έχει κατά νου, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, να διοργανώσει εκστρατείες εμβολιασμού σε ντίσκο.

Αντίθετα, ο Aiwanger επιμένει στο δικαίωμα της προσωπικής απόφασης και χρησιμοποιεί σκληρό λεξιλόγιο για να δείξει πως απορρίπτει τον εξαναγκασμό: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην καταλήξουμε σε συζήτηση για μέτρα Απαρτχάιντ», τόνισε!!!

Η Ελλάδα έχει κάνει ήδη την αρχή κ. Aiwanger!!!